Niestety najpewniejszy wynik to ten po cierpliwym czekaniu : -) Tylko weź tu wyczekaj...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bertha zobacz, na innym forum znalazłam taką wypowiedź dziewczyny
"Tolerancja21
Ja jestem żywym przykładem na to ze testy BETA HCG nie są do końca wiarygodne. Lekarze i specjaliści swoje a natura i organizm swoje.
byłam w 6 tyg ciąży a moje beta HCG wynosiło 3,0
Niejeden lekarz mi mowił ''Pani w ciązy nie jest'' Idąc do ginekologa (5 tyg później ) widziałam już zdrowe dzieciątko które po dzień dzisiejszy rozwija się prawidłowo i ma się wyśmienicie. Zapewne leraze powiedzieliby cos w stylu ''Ale poziom beta HCG źle wzrasta, dziecko może być chore, to może być ciąża pozamaciczna itd.'' Owszem tak jest w większości może przypadków, ale ja poczęcie swojego dziecka uważam za cud nad cudami (tym bardziej że 4 testy płytkowe i 2 z krwi nie wykazały ciąży a Maly krasnalek rósł już we mnie)"
Więc chyba są takie przypadki o których piszesz. To tylko jedna wypowiedź, bo za bardzo nie mam czasu szukać, ale zawsze staram się, żeby to co piszę było poparte faktem![]()
No widzisz ! Super ciesze siezylwia dobrze mi poradziłaśpani dr. odpisała w ekspresowym tempie
mam jeszcze się przypomnieć w poniedziałek o 7 i bede wiedzieć kiedy wizyta
![]()
Ja tez jestem po pierwszej IUI...odrazu poszlam na bete ale za wczesnie i jutro mam powtorzyc ale nie nastawiam siePierwsza iui. Poczekam do @...skoro za 2 dni powinna przyjść to poczekam. Test trochę mnie zdołował ale może to i dobrze...przynajmniej @ mnie nie zdziwi jak pojawi sie zapewne w pracy (zawsze tak mam!). Nie fajne uczucie znów się rozczarować...mimo,że trwa to już dwa lata, przyzwyczaić się nie mogę.
Flaszki nie opróżnię z rozpaczy...zawsze uderzam w słodycze ;-)
Wiem,że testy idealne nie są ale nie chce mi się wierzyć żeby beta pokazała coś innego. Oczywiście chciałabym przeżyć olśnienie i zobaczyć imponujący wynik ale chyba wolę zaczekać na @...nie mam ochoty dobijać się betą.Ja tez jestem po pierwszej IUI...odrazu poszlam na bete ale za wczesnie i jutro mam powtorzyc ale nie nastawiam sieszykujemy sie do kolejnej ale nie wiem czy odrazu czy cykl przerwy nie wiem ....a Ty jak cos odrazu startujesz z nastepna ?
![]()