reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Jeju dziewczyny ale się stresuje. Jutro pierwszy monitoring przed pierwszą iui.. Ciekawe czy pęcherzyki rosną i czy wszystko ok...
Bubu, ciesz się monitoringiem ;-) Jutro zobaczysz je na monitorze i poczujesz się lepiej ;-) Po to masz ocenę cyklu by dobrać najdogodniejszy moment na iui, nic na siłę i nie na ślepo ;-)

Ja tez jestem po pierwszej IUI...odrazu poszlam na bete ale za wczesnie i jutro mam powtorzyc ale nie nastawiam sie ;) szykujemy sie do kolejnej ale nie wiem czy odrazu czy cykl przerwy nie wiem ....a Ty jak cos odrazu startujesz z nastepna ?:)
Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.

Zylwia, czujesz się jak co miesiąc przed @? Nie chcę sobie wkręcać ale ja jakoś bardziej czuje ból w pachwinach...może po prostu @ przyjdzie szybciej.
No powiem Ci ze niby w piatek ma przyjsc ale nic mnie nie boli jak narazie ... :) no zobaczymy... Jutro powtorze ta bete :)

wiecie co tak czytam i sobie uświadamiam że to już jutro zaczyna się tydzień oczekiwany :) bedzie iui.......już się nie mogę doczekać....jakieś podekscytowanie w zasadzie to mineło troche czasu od ostatniej a mnie się wydaje że to było kila dni a to już 2 miesiące zleciało.....

reklama
Do góry