reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Byłam dziś na wizycie. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu IUI. Tym razem stymulowana. Mam do was dziewczyny pytanie czy któraś z was była stymulowana clo? ? Czy miałyście jakieś skutki uboczne, bo przyznam się szczerze ze czytając ulotkę nieźle się nastraszylam :/ dziś wzięłam pierwsza tabletke.
Ja biorę po 1tabletce od 2-6dc. Nigdy źle się nie czułam. Zawsze rośnie 1 pęcherzyk

reklama
Bubu19821 a jak Twoje samopoczucie? Testujesz za 2 dni, jakieś objawy, przeczucie masz?
Hej. Właśnie wróciłam z forum o in vitro.. Ja na betę idę jutro bo w sobotę nie ma pielęgniarki. Nie stety test siusiany wyszedł negatywnie a czasami czuje się jak przed @. Lekko pobolewa brzuch i trochę piersi. Czuje że się nie udało. Ale czekam ostatecznie na betę

Myślę że jeszcze dwa podejścia i w tedy in vitro. Wczoraj podczytywalam te forum i jaka tam radość panuje, nie to co u nas...

Hej. Właśnie wróciłam z forum o in vitro.. Ja na betę idę jutro bo w sobotę nie ma pielęgniarki. Nie stety test siusiany wyszedł negatywnie a czasami czuje się jak przed @. Lekko pobolewa brzuch i trochę piersi. Czuje że się nie udało. Ale czekam ostatecznie na betę
Test zrobiłaś za wcześnie.... Okres masz mieć w poniedziałek....Dalej trzymam kciuki

Bubu za wcześnie na test. Czekaj na betę. Ja trzymam kciuki za Ciebie. Jesteśmy z tego samego rocznika, więc mamy coś wspólnego :)

reklama
Do góry