reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
25.02: @Oleczka27 - monitoring przed IUI
27.02: @Ka.2606 - badanie drożności jajowodów
28.02: @Artemida90 - omowienie wynikow krwi i dobranie protokolu
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320]
04.03: @Dzoannna - usg przed transferem
06.03: @Magierowa - usg [emoji1348]
08.03: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.03: @LolaLolina - wizyta ciążowa
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Wizyta, monitoring, coś?

Miłej soboty[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Hej dziewczynki. W sumie mnie można jeszcze choć pierwszy wpis na aktualności nie traci. 14.03 in vitro czas start. 1 wizyta.
A co do iui ja miałam około 9-10. Straciłam rachube. W tym dwie podwujne których nie licze, więc jak liczymy zabiegi to chyba 11.

reklama
Matko, to ja muszę być niezły bohater w Twoich oczach, bo z tą moją cukrzycą ciążową walczę i nie dość, że kłułam się 6 razy dziennie (teraz 4), to jeszcze bach! pena z insuliną w udko :p
A tak naprawdę też się boję, ale dla młodego mogę się poświęcić :)
@Magierowa gratki!
@Misia_91 trzymam kciuki!
@LolaLolina niedługo połówkowe u Ciebie? Ja mam na 28.03 :)
mi zastrzyki robił mąż ale jak raz zapomniał pojechał do pracy to sama zrobiłam ze łzami w oczach - jak trzeba to trzeba :p

Hej dziewczynki. W sumie mnie można jeszcze choć pierwszy wpis na aktualności nie traci. 14.03 in vitro czas start. 1 wizyta.
A co do iui ja miałam około 9-10. Straciłam rachube. W tym dwie podwujne których nie licze, więc jak liczymy zabiegi to chyba 11.
Super że ruszacie - trzymam kciukasy!

Artemida90 jakie badania robiłaś? Jakie mąż?

Mąż jak na razie oddał nasienie w klinice w której będzie transfer żeby zbadali bo już dawno miał badane. Dodatkowo dostaliśmy skierowania na badania krwi. Pewnie ogólne hormony a ja dodatkowo amh. Dokładnie nie wiem bo oni maja jakieś pakiety tych badań i nie jest wyszczególnione jakie nazwy, pewnie na omówieniu się dowiem. W poniedziałek (25.02) oddanie krwi a w czwartek (28.02)omówienie. Pewnie zrobia mi jeszcze usg bo będę wtedy w 51dc ehh prawie 2 cykle a tak na prawdę jeden

Artemida90 jakie badania robiłaś? Jakie mąż?

To moje badania

IMG_1101.JPG

O to meza plus dodatkowo niesienie które już oddał

IMG_1102.JPG

Mąż jak na razie oddał nasienie w klinice w której będzie transfer żeby zbadali bo już dawno miał badane. Dodatkowo dostaliśmy skierowania na badania krwi. Pewnie ogólne hormony a ja dodatkowo amh. Dokładnie nie wiem bo oni maja jakieś pakiety tych badań i nie jest wyszczególnione jakie nazwy, pewnie na omówieniu się dowiem. W poniedziałek (25.02) oddanie krwi a w czwartek (28.02)omówienie. Pewnie zrobia mi jeszcze usg bo będę wtedy w 51dc ehh prawie 2 cykle a tak na prawdę jeden

Rety z tymi cyklami Ciebie doskonale rozumiem.. nie raz tak mialam po 50 , 60 dni
Masakra
Ja sie czulam jak wieloryb bo woda zatrzymana.
Teraz juz przy iui tez tak raz mialam ale wzielam lamette i nagle jajko zaczelo rosnac.

Ciekawa jestem co oni Tam u Was za zestaw badan do ivf robia... ? Bedziesz dopytywac?

Ciekawe jakie Tobie amh wyjdzie.
U mnie bylo calkiem ok, 6 z kawalkiem ale po tulu jajach co poszly po stymulacji to zapewne spadlo ...

reklama

Jesus ilosc iui ogromna, musisz miec sile kobieto!
A gdzie zapisalas sie do ivf? Jakas znana klinik? Jakie miasto?
Trzymamy kciuki zeby wszystko poszlo „gładko” i sprawnie! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Do góry