reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
06.05: @Magierowa - wizyta ciążowa[emoji1348] @Czekoladowa92 - wizyta ws. IUI
07.05: @LolaLolina - wizyta ciazowa [emoji1348][emoji1348]
08.05: @Misia_91 - badania prenatalne[emoji1348]
09.05: @TheKalinka84 - podgladanie jajeczek[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
@Mustbe - monitoring przed IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
13.05: @Martika865 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]@Gu1505 - badania prenatalne[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
14.05: @Oleczka27 - wizyta i gin ws. dlaszego planu
16.05: @Misia_91 - wizyta kontrolna [emoji1348]
23.05: @Gu1505 - wizyta kontrolna [emoji1348]
29.05: @Ka.2606 - monitoring cyklu na CLO
31.05: @Artemida90 - wyniki badan do ivf
01.06: @Angelus 23 - start IUI[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
01.08: @Ka.2606 - start IUI[emoji1320][emoji1320][emoji1320], @Shea27 - start IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]
01.09: @nuna85 - start ivf!
26.10: @Magierowa - termin porodu[emoji1348]
12.11: @Gu1505 - termin porodu [emoji1348]
14.11: @Misia_91 - termin porodu[emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

reklama
Dziewczyny byłam u lekarza. Niestety pęcherzyka nie było, czyli tak jak się spodziewałam :(
Jedyny plus że beta spadła i dziś była 82, więc na szczęście nie ma ciąży pozamacicznej.
W czwartek idę na kolejną wizytę i zaczynamy na nowo. Ciężko było przyjąć dziś to, ale jestem znowu pełna wiary w kolejną próbę.
Sciakam Was i dziękuję za wszystkie kciuki:*
na pocieszenie powiem, że po cb w następnym cyklu dużo dziewczyn zaskakuje!

Też mamy taką nadzieje:)
To było nasze pierwsze podejście i w ogóle pierwszy pozytywny test no i za szybko ucieszylismy się z tej bety. I dużo stresu było czy dostanę czy nie @, a potem znowu stres jak plamienie.
Teraz już podejdę do tego spokojniej.
Przykro mi, ale wiesz... tak jak mowisz - jest nadzieja ze jednak uda sie! Znaczy to ze mozesz zajsc w ciaze. Losowo moze poprostu trafilo na puste jajo plodowe. Tak sie zdarza.
Dobrze ze sie nie poddajesz!
Bedzie w koncu dobrze!!

Dziewczyny byłam u lekarza. Niestety pęcherzyka nie było, czyli tak jak się spodziewałam :(
Jedyny plus że beta spadła i dziś była 82, więc na szczęście nie ma ciąży pozamacicznej.
W czwartek idę na kolejną wizytę i zaczynamy na nowo. Ciężko było przyjąć dziś to, ale jestem znowu pełna wiary w kolejną próbę.
Sciakam Was i dziękuję za wszystkie kciuki:*

@Mustbe tak mi przykro . Kochana badz silna. Moja pierwsza ciaza to bylo tez puste jajo plodowe. Tylko, ze ja z tym jajem 11 tyg chodzilam, bo moj gin w Polsce powiedzial zebym za miesiac przyszla (wtedy byl 6 tydzien, ale podobno ciaza miala byc pozniejsza wyliczyl ok 4 tydzien). A ja juz imie mialam wybrane... No coz zycie pisze inne scenariusze. Podobno jest tak, ze po tym jak organizm zaskoczyl, trzeba sie zaczac znowu szybko starac i bedzie druga ciaza. Mam nadzieje, ze tobie szybko sie uda i bedziesz w ciazy tej wyczekanej. Przytulam cie mocno

Też myślę że lepiej ze tak szybko się skończyło, niż bym miała cieszyć się tym kilka tygodni a potem bym straciła. Natura wie czasem lepiej od nas jak powinno być, trzeba też z pokorą to przyjąć. Jest mi dziś lżej jak już wiem na czym stoję niż jak gdybalam kilka ostatnich dni i nocy nie przesypialalam od myślenia. Idziemy za ciosem i próbujemy znów. Mam nadzieję że miesiączka szybko mi wróci.
Widzę Kochana że w ten sam dzień mamy wizytę, więc walczymy razem:*
P. S. Imiona już dawno mam;)

@Mustbe tak mi przykro . Kochana badz silna. Moja pierwsza ciaza to bylo tez puste jajo plodowe. Tylko, ze ja z tym jajem 11 tyg chodzilam, bo moj gin w Polsce powiedzial zebym za miesiac przyszla (wtedy byl 6 tydzien, ale podobno ciaza miala byc pozniejsza wyliczyl ok 4 tydzien). A ja juz imie mialam wybrane... No coz zycie pisze inne scenariusze. Podobno jest tak, ze po tym jak organizm zaskoczyl, trzeba sie zaczac znowu szybko starac i bedzie druga ciaza. Mam nadzieje, ze tobie szybko sie uda i bedziesz w ciazy tej wyczekanej. Przytulam cie mocno

reklama
Do góry