Cześć dziewczyny, jestem właśnie po wizycie. Planujemy inseminacje w najbliższym cyklu... Za 2 dni powinnam dostać miesiączkę i od 3 dc mam zacząć robić zastrzyki z rekovelle a 11/12 dc na monitoring i zobaczymy co dalej  pytanie do was czy wy stosowalyscie ten lek?  Bo ja wiem jaka dawka i wiem że raz dziennie ale zapomniałam zapytać przez ile dni mam to robić...
 pytanie do was czy wy stosowalyscie ten lek?  Bo ja wiem jaka dawka i wiem że raz dziennie ale zapomniałam zapytać przez ile dni mam to robić...  Skontaktuje się z lekarzem jak dostanę Miesiaczki ale głównie chodzi o wasze odczucia co do tego leku i w jakich dawkach wy mialyscie ?
 Skontaktuje się z lekarzem jak dostanę Miesiaczki ale głównie chodzi o wasze odczucia co do tego leku i w jakich dawkach wy mialyscie ?

pytanie do was czy wy stosowalyscie ten lek?  Bo ja wiem jaka dawka i wiem że raz dziennie ale zapomniałam zapytać przez ile dni mam to robić...
 pytanie do was czy wy stosowalyscie ten lek?  Bo ja wiem jaka dawka i wiem że raz dziennie ale zapomniałam zapytać przez ile dni mam to robić...  Skontaktuje się z lekarzem jak dostanę Miesiaczki ale głównie chodzi o wasze odczucia co do tego leku i w jakich dawkach wy mialyscie ?
 Skontaktuje się z lekarzem jak dostanę Miesiaczki ale głównie chodzi o wasze odczucia co do tego leku i w jakich dawkach wy mialyscie ? 

hmm Zara napisze do niego e-mail, niech mi powie
 hmm Zara napisze do niego e-mail, niech mi powie 

to też sporo przeszła. A kiedy Masz termin? U nas trochę inna bajka, bo się wystraszylam że może za mała dawkę Dostalam ale on wie co robi... U nas owulacja jest, jajeczka rosnąl, pękają, nasienie jest dobre, ale mój śluz nie toleruje plemników męża
 to też sporo przeszła. A kiedy Masz termin? U nas trochę inna bajka, bo się wystraszylam że może za mała dawkę Dostalam ale on wie co robi... U nas owulacja jest, jajeczka rosnąl, pękają, nasienie jest dobre, ale mój śluz nie toleruje plemników męża  pierwsza inseminacja udana w czerwcu ale niestety w sierpniu stracona ciąża i teraz Zaczynamy od nowa tylko z innymi lekami...
 pierwsza inseminacja udana w czerwcu ale niestety w sierpniu stracona ciąża i teraz Zaczynamy od nowa tylko z innymi lekami...