O jejkuMam wynik bety, klasycznie 0,1No nic idę na wino
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jejkuMam wynik bety, klasycznie 0,1No nic idę na wino
![]()
Strasznie mi przykroMam wynik bety, klasycznie 0,1No nic idę na wino
![]()
kochana, głowa do góry!Mam wynik bety, klasycznie 0,1No nic idę na wino
![]()
Ja jestem z okolic Augustowa i jeździmy do Białegostoku do kilinki Bocian. Lekarze naprawdę jak anioły. Zawsze mnie tak pozytywnie nastawią że już psychologa nie trzebaA takie pytanko do tych którym się udało. Czy Wy też mialyście taką mega ochotę na seks?? Boże nie wytrzymuje normalnie. Nigdy nie mialam ochoty w tej fazie cyklu na igraszki a teraz non stop.
Hehe
To super, przy wieloletnich staraniach niektórzy już nie mogą nawet słuchać o sexie hehe![]()
Tak, dokładnie takJa jestem z okolic Augustowa i jeździmy do Białegostoku do kilinki Bocian. Lekarze naprawdę jak anioły. Zawsze mnie tak pozytywnie nastawią że już psychologa nie trzebaA takie pytanko do tych którym się udało. Czy Wy też mialyście taką mega ochotę na seks?? Boże nie wytrzymuje normalnie. Nigdy nie mialam ochoty w tej fazie cyklu na igraszki a teraz non stop.
Hehe
[emoji2960][emoji16][emoji106] Racja, swego czasu jak się z mężem staraliśmy naturalnie to co drugi dzień głowa go bolała [emoji1]
Ale czy ten bol masz ciągły czy tylko chwilami coś odczuwasz? Ja miałam ból ale on u mnie zdarzał się codziennie i trwał 2sek i koniec. Następny dzień tak samo... przez 2 miesiące miałam tak... Lekarz mi mówił że to nie jest normalne...Dziewczyny, mam pytanie. Dziś odczuwam lekki ból w podbrzuszu jak na miesiączkę. Jestem 9 dzień po inseminacji i wiem że to może być zwiastun zagnieżdża się zarodka, i tego się trzymam póki comoje pytanie, jak długo trwał u was taki ból?