mikisia124
Zaangażowana w BB
superMy podchodzimy ze względu na czynnik męski![]()
Jestem po pierwszej inseminacji, będę testować w piątek lub w poniedziałek (nie mogę się zdecydować)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
superMy podchodzimy ze względu na czynnik męski![]()
Jestem po pierwszej inseminacji, będę testować w piątek lub w poniedziałek (nie mogę się zdecydować)
Ja zawsze testuję 14 dni po inseminacji
superile / plemniki się poprawiły po "Odrzywieniu ich u nas z 8.5 na 31
Ja robię betęTo wypada dopiero wtorek, ale testujesz testem czy jedziesz na betę? Bo wydaje mi się ze jeśli zaskoczyło to beta powinna wyjść już w piątek (10 dpo) a na pewno poniedziałek (13 dpo). Niecierpliwa jestem![]()
mnie bardzo długo zbywali moje badania ok ale jestem po konizacji szyjki po clo miałam 3 jajeczka po cyklu kolejny 4 znów klapa później czystości z bakterią zaś klapa i za 6 razem iui dopiero 1Nie pamietam dokładnie, ale na pewno nie tak dużo jak u Ciebie![]()
Sprawdze jak będę w domu![]()
W maju mieliśmy lepsze wyniki niż teraz, ale do IUI z różnych przyczyn podeszliśmy dopiero teraz (w sumie żałuje).
U mnie PCOS, IO, hiperprolaktynemia, nadwaga, mutacje. Podczas drożności uwidoczniono ze jeden jajowodów jest węższy ale drożny.Trzymam kciukia jaki jest problem u Ciebie?
Jeśli lekarz zalecał inseminacje to napewno wie co robi. Zwątpienie będzie i to nie raz, ale ważne jest żeby walczyć i swoje marzenia i się nie poddawaćU mnie PCOS, IO, hiperprolaktynemia, nadwaga, mutacje. Podczas drożności uwidoczniono ze jeden jajowodów jest węższy ale drożny.
Nie wiem ile nadzieji pokładać w IUI.. naszla mnie chwila zwątpienia..
Jeśli lekarz zalecał inseminacje to napewno wie co robi. Zwątpienie będzie i to nie raz, ale ważne jest żeby walczyć i swoje marzenia i się nie poddawać![]()
Dokładnie. Medycyna daje nam duże możliwości i jeśli możemy to należy z tego korzystać. A natłok myśli będziesz miała cały czas, ale z czasem nauczysz się to opanowaćWiem, wiem... Ale no coz.. jestem tylko człowiekiem który nie potrafi jeszcze zająć głowy czyms innym by nie myśleć o tym, że jutro inseminacja, o tym czy pęcherzyk peknie na czas itd.
Same wiecie ile jest takich sytuacji i rozmyślań. Dlatego fajnie, że możemy sie wspierać.
Wazne dla mnie jest też to ze mam dostęp do takich rozwiązań i możliwości skorzystania z leczenia.
Za to jestem bardzo wdzięczna!