Trzymam kciuki aby jeszcze urosłaU mnie 7dpt beta 1.15, wiec myśle, że lipa…aczkolwiek lekarz nie traci nadzieji i podtrzymuje leki do soboty

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Trzymam kciuki aby jeszcze urosłaU mnie 7dpt beta 1.15, wiec myśle, że lipa…aczkolwiek lekarz nie traci nadzieji i podtrzymuje leki do soboty

A jak tam u Ciebie? Jak dzieciaczki?Nadzieja umiera ostatnia ❤

W Invicie jest taka praktyka. Robi się w 3 i 7 i chyba 14(?) dpt. 3dpt i tak nie zrobiłam.Kochana a to lekarz kazal Ci tak wcześnie badać betę? Przez tydz moze sie jeszcze wszystko zmienić. Mnie nie pozwolili badać bety wcześniej niż 2 tyg od transferu ...

to byłby cud, ale może
 to byłby cud, ale może  wrócę na pewno z informacja w czwartek
 wrócę na pewno z informacja w czwartek Kochana trzymam kciuki dalej mocnoU mnie 7dpt beta 1.15, wiec myśle, że lipa…aczkolwiek lekarz nie traci nadzieji i podtrzymuje leki do soboty

Czasem z takich cudow jednak sa dzieciaczkiDziękuje za wszystkie kciukito byłby cud, ale może
wrócę na pewno z informacja w czwartek

Synus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...A jak tam u Ciebie? Jak dzieciaczki?

❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza
❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza
 ❤❤
❤❤Bardzo dzielnie dzieciaczki maszSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
Corunie od dzis kangurowalam. 10 gram brakuje jej do nadrobienia wagi urodzeniowej❤ jedynie je przez sondę i jest trzymana w inkubatorku z racji podtrzymania temperatury. Musimy nadrabiać wagę szybko zeby byc w domku❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza
❤❤

mogę się tylko domyślać jak ciężko Ci jest że nie ma ich jeszcze w domku. Ale najważniejsze żeby wszystko było z nimi ok. Niezmiennie moja dwójka trzyma kciuki za Twoje dzieciątka. Trzymaj się ciepło
 mogę się tylko domyślać jak ciężko Ci jest że nie ma ich jeszcze w domku. Ale najważniejsze żeby wszystko było z nimi ok. Niezmiennie moja dwójka trzyma kciuki za Twoje dzieciątka. Trzymaj się ciepło 
Silne MaluszkiSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
Corunie od dzis kangurowalam. 10 gram brakuje jej do nadrobienia wagi urodzeniowej❤ jedynie je przez sondę i jest trzymana w inkubatorku z racji podtrzymania temperatury. Musimy nadrabiać wagę szybko zeby byc w domku❤❤ moja malutka kruszynka najdzielniejsza
❤❤

i dzielna Mamusia
 i dzielna Mamusia 
Ahhh Ty wieszSynus awansował i jest na oddziale patologii noworodka. Za 2 3 dni powinien wyjść z inkubatorka do łóżeczka. Je dziennie po 230ml mleczka. Dzisiaj sobie leżał i szukał ustami cyca juz ❤Ja pobudzam laktację...
❤❤