reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny-tak jak pisałam wcześniej testowałam sikańca i wyszła jedna krecha ale @ jeszcze nie mam dziś jest mój 31dc a IUI miałam w 15dc cholernica pewnie mi się spóźni chodź mam ciche marzenia że test pokazał kłamstwo i za jakiś czas zobaczę te dwie krechy ale przy moim szczęściu nic się pewnie nie zmieni i @ przylezie jutro lub dziś w nocy.W zeszłym cyklu miałam jak w zegarku dwa tygodnie po IUI dostałam @.Normalnie już zaczynam mniej wierzyć w skuteczność IUI.:-(

reklama
SONY-Dziękuję za bocianka
SYLHA-jak podejście do IUI kiedy idziesz do lekarza?
KAMA-trzymam mocno kciukaski za ciebie bo jak mi przylezie @ to tylko ty nam teraz zostaniesz z dobrą wiadomością

No Aga- czuję nochalem dobre wieści od ciebie....
Ja nie wiem w poniedziałek, alebo we wtorem myknę na 1 USG, dzisiaj ledwo co pamiętałam o CLO:confused:, nie wiem jak się mam nastawoć na kolejne IUI, nawet nie potrafię określić mojego podejścia do sprawy w chwili obecnej!!!!!

Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, że test u Agusi sie pomylił i że nam obwieści jeszcze dobrą wiadomość jak równiez kama napisze za tydzień, że się udało.
Ja jak narazie łykam leki na to żeby ten mój pęcherzyk z tamtego cyklu sie wchłonął i w nast. tyg. powinna pojawić sie @ i będę brać kolejne leki.Chciałam zamówić ten menopur w aptece, ale mogli mi tylko sprowadzić 5 ampułek za ponad tysiąc złotych jak mnie są potrzebne 3 ampułki-jutro przejdę się po innych i zobaczę czy mi sprowadzą(czytałam o tym leku, że stosują go przy in vitro też)
Tak jak pisałam wcześniej , że jeśli teraz się nie uda, to podejdę jeszcze do 4 IUI,a potem już będę się nastawiać ku in vitro chociaż moja teściowa mówi żeby spróbować gdzie indziej, ale znowu mi będa zlecać kolejne badania i czas będzie leciał, a na karku 31 lat-może jakoś to się poukłada wkońcu-zobaczymy, czas pokaże.....

Dziewczyny poczytałam sobie troszke wczoraj to forum od początku(oczywiście nie byłam w stanie wszystkiego wyczytać)ale muszę przyznać, że w wielu przypadkach IUI sie powiodła więc musimy wierzyć, że z nami też tak będzie:-)

Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, że test u Agusi sie pomylił i że nam obwieści jeszcze dobrą wiadomość jak równiez kama napisze za tydzień, że się udało.
Ja jak narazie łykam leki na to żeby ten mój pęcherzyk z tamtego cyklu sie wchłonął i w nast. tyg. powinna pojawić sie @ i będę brać kolejne leki.Chciałam zamówić ten menopur w aptece, ale mogli mi tylko sprowadzić 5 ampułek za ponad tysiąc złotych jak mnie są potrzebne 3 ampułki-jutro przejdę się po innych i zobaczę czy mi sprowadzą(czytałam o tym leku, że stosują go przy in vitro też)
Tak jak pisałam wcześniej , że jeśli teraz się nie uda, to podejdę jeszcze do 4 IUI,a potem już będę się nastawiać ku in vitro chociaż moja teściowa mówi żeby spróbować gdzie indziej, ale znowu mi będa zlecać kolejne badania i czas będzie leciał, a na karku 31 lat-może jakoś to się poukłada wkońcu-zobaczymy, czas pokaże.....
&&& liczę że by szybko były efekty :)

rozmawiałam z koleżanką i ma namiary na jakieś ziołowe tabletki które są po to żeby zajść w ciąże zastanawiam się chyba wypróbuję skoro wsio ok a fasolki brak

reklama
Dziewczyny wiecie co ja nadal kibicuję agusi, bo ona jedyna z naszej 4, która razem podchodziła do IUI nie ma jeszcze @!!!!!Kama- za ciebie również&&&&&&&&&&&&&&&
Magdusia- ja nie miałam czasu czytać, ale odkąd tutaj jestem to tzn od czerwca to nie wyczytałam żeby się któreś w tym czasie się udało!!!!! Mi koleżanka mówiła, że po leki do invitro jeździła do czech- bo tam podobno o wiele taniej.
Ja od dzsiaj na Clo i mi się tak trochę przed oczami ćmi- nie wiem może to tą pogodą spowodowane też- ale w końcu lato mamy:-)
Lopop- ja też tak to przeżywam, napisz namiary na te tablety, ja brałam femifertil, ale sobie odpuściłam

Do góry