reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Lindi- sesja czaderska!!!!!Ale się po buzi też zmieniłaś- taka mamusia:-)!!!SUPER!!!!!

Błonka- ja Ci niestety nie pomogę......ale czytałam raz, że brzuch im bliżej porodu opada
No i obi macie pokaźne brzuszki:tak:

Magdusia- pościel prześliczna i faktycznie w motylki najładniejsza!!!!Ja chcę właśnie coś w tym stylu uszyć:-), a będziesz Lenkę od razu kładła pod kołderkę?!?!Bo niby różnie robią...

Sony myśle sobie, że jesteście parą bardzo długo - ponad 7 lat. Jest między wami więź, przywiązanie, na pewno miłośc. Tak długi czas razem coś znaczy. Faceci potrzebują więcej czasu ne pewne sprawy, trudniej im przyznać się do własnej porażki i słabości (w tym jesli dotyczy to spraw zdrowotnych). Gdyby in vitro było tańsze, mniej skomplikowane to na pewno twój facet nie miałby oporów. Myślę, że musisz jeszcze nad nim popracowac, ale szantaże nic nie pomogą - wywołają tylko złość i żal. My kobiety przechodzimy brak dzieci w bardziej emocjonalny sposób, działa instynkt macierzyński. Chciałbyśmy już zostać mamami i oczekujemy od innych wsparcia. Faceci na swój sposób też to przeżywają, ale nie zrozumieją nas tak jak my kobiety.

mi sie jeszcze wydaje ze to kwestia dumy.. "co ja? ja nie moge zaplodnic swojej kobiety?" to ich duma.. meskosc

sony z ivf tez niekiedy nie wychodzi.. wiec to nie takie hop siup jak mu sie wydaje.. bo tez trzeba pocierpiec zastrzyki transfery.. nie wiem dokladnie jak to przebiega ale mysle ze to do odwaznych nalezy...

Sony od 300 do 900. Bo są różne pakiety.Zależy kto sobie co wybierze. Babka jest bardzo "elastyczna".Mam ją już zamówioną na sesję dla noworodków :-)

reklama
Magdusia pościel super, ja co prawda mam już kupione 2 komplety ale jak będziesz widziała coś fajnego to wstawiaj linki, bo na allegro jest tego strasznie dużo :-)
My mamy pościel i rożki do kompletu z tej serii co poniżej :-)

25fb3d18baae1d822f74d01685981318.jpgferetti-tropical-island-trio-komplet-poscieli-3-czesciowy-kremowo-blekitny-m-iext6115216.jpg

Do góry