reklama
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- sesja czaderska!!!!!Ale się po buzi też zmieniłaś- taka mamusia:-)!!!SUPER!!!!!
Błonka- ja Ci niestety nie pomogę......ale czytałam raz, że brzuch im bliżej porodu opada
No i obi macie pokaźne brzuszki
Magdusia- pościel prześliczna i faktycznie w motylki najładniejsza!!!!Ja chcę właśnie coś w tym stylu uszyć:-), a będziesz Lenkę od razu kładła pod kołderkę?!?!Bo niby różnie robią...
Błonka- ja Ci niestety nie pomogę......ale czytałam raz, że brzuch im bliżej porodu opada
No i obi macie pokaźne brzuszki

Magdusia- pościel prześliczna i faktycznie w motylki najładniejsza!!!!Ja chcę właśnie coś w tym stylu uszyć:-), a będziesz Lenkę od razu kładła pod kołderkę?!?!Bo niby różnie robią...
Sony myśle sobie, że jesteście parą bardzo długo - ponad 7 lat. Jest między wami więź, przywiązanie, na pewno miłośc. Tak długi czas razem coś znaczy. Faceci potrzebują więcej czasu ne pewne sprawy, trudniej im przyznać się do własnej porażki i słabości (w tym jesli dotyczy to spraw zdrowotnych). Gdyby in vitro było tańsze, mniej skomplikowane to na pewno twój facet nie miałby oporów. Myślę, że musisz jeszcze nad nim popracowac, ale szantaże nic nie pomogą - wywołają tylko złość i żal. My kobiety przechodzimy brak dzieci w bardziej emocjonalny sposób, działa instynkt macierzyński. Chciałbyśmy już zostać mamami i oczekujemy od innych wsparcia. Faceci na swój sposób też to przeżywają, ale nie zrozumieją nas tak jak my kobiety.
mi sie jeszcze wydaje ze to kwestia dumy.. "co ja? ja nie moge zaplodnic swojej kobiety?" to ich duma.. meskosc
reklama
Podziel się: