reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Izba przyjęć

Niby są tutaj dwa oddzialy chirurgii, ogólnej i urazowej, więc nie wiem czemu jakiś jeden lekarz choć na 5 min nie znajdzie czasu :(
USG jamt brzusznej miałam i wszystko ok. Nie mam zgagi, a wymioty są z bólu, nie nudności.
Dziękuję za wsparcie 🤍
ja mam ochotę skoczyć z mostu, jestem wykończona
czy masz w swoim otoczeniu jakąś przebojową osobę? Męża? Siostrę? Brata? Bo to już zakrawa na sytuację wymagająca afery. Czas, żeby potraktowali Cię jak człowieka, a nie jak "tylko kobietę w ciąży". Kobiety w ciąży miewają też nieciążowe przypadłości. Jeśli nie ma kto Cię wesprzeć, spróbuj skontaktować się z Federą. Zajmują się nie tylko terminacjami, ale szeroko pojętym zdrowiem kobiet w ciąży

reklama
Byl chirurg, to prawdopodobnie podrażnienie błony śluzowej żołądka. Można zrobić gastroskopię ale ona mogłaby wyrządzić więcej szkody niz pożytku teraz, nie widzi wskazań. Powiedział, że trzeba czekac aż leki zaczną działać i żołądek się regenerować. Dostałam troszkę większą dawkę IPP na noc i ból się zmniejszył, dzięki czemu udało mi sie pospać🤍
Teraz tez dostałam IPP, więc wraca do mnie nadzieja

Tez obstawiam że coś dzieje się z żołądkiem, przydałaby się gaskotropia, tylko czy w ciąży można ją wykonać 🤔
Ja przy helikobakter miałam straszne bóle żołądka miała wrażenie że aż w łopatkach mnie bolało.
Wymeczysz się bidulko, najgorsze że nikt się zbytnio nie kwapi żeby dobrze Cię zdiagnozować 😔
Potwierdzam, też przy helicobakteriach miałam okropne bóle brzucha i lekarze długo mnie diagnozowali zanim znaleźli przyczynę.

Byl chirurg, to prawdopodobnie podrażnienie błony śluzowej żołądka. Można zrobić gastroskopię ale ona mogłaby wyrządzić więcej szkody niz pożytku teraz, nie widzi wskazań. Powiedział, że trzeba czekac aż leki zaczną działać i żołądek się regenerować. Dostałam troszkę większą dawkę IPP na noc i ból się zmniejszył, dzięki czemu udało mi sie pospać🤍
Teraz tez dostałam IPP, więc wraca do mnie nadzieja
Jak tam sytuacja u Ciebie?

reklama
reklama
Do góry