reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Nicole z doswiadczenia w 100% potwierdzam wiedzę Orzeszka ;D Karmiąc moją pierwszą Niunię miałam kanałowo leczonego zęba właśnie w znieczuleniu i w żaden sposób nie wpłynęło to na Córcię ani na laktację - karmiłam szczęśliwie 2 lata i 2 miesiące aż do kolejnej ciąży ;D

Kiedyś Teddy pytała sie co to jest wstrzykiwane podczas znieczulenia zewnatrzoponowego, zadzwoniłam do kolezanki anestezjolożki i ona odpowiedziała mi xylolidokaina obciążona glukozą, czy coś takiego.
A to znieczulenie jest przecież najbezpieczniejsze dla dziecka i matki i nie ma skutków ubocznych, a laktacja po porodzie przebiega prawidłowo

Uff... to mogę spokojnie iść wyleczyć ząbki :laugh: Dziękuję za informację. Nawet nie wiecie, jak mi spadł kamień z serca ::)

Nicole przeciez ja tutaj trabie od paru miesiecy, zeby gnac do dentysty jak ktos potzrebuje ;)

Ina nawet zdazyla polubic te wizyty ;)

No to ja się pochwalę jaką jestem wzorową pacjentką jak się dowiedziałam że jestem w ciąży to w drugiej kolejności poszłam na kontrolę do dentysty...nie boję się Was ;D ;) aaa... no piję 0.5-1 litra mleczka dziennie

Karen 1,5 litra dziennie??? i to mleka??? bleeeeee......ja moge jest tone serkow, jogurtow ale mleka nie przelkne...na szczescie zeby mi sie w ciazy nie popsuly, jedynie musialam plomby wymienic bo cola mi je wyplukala :(

reklama
:)Karen madra dziewczyna ;)

a w coli jest ten samiutki kwas, ktorym wytrawia sie zabki pod plombki ;)

Ale co do aktywnosci maluszkow to nasza dzisiaj chyba rozegrala mecz z siatkarkami i chyba cala nasza adrenalina jej sie udzielila :laugh:

Do góry