reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
qrcze Nuska - wlasnie mialam de-javu ze czytalam juz tego twojego posta o smoku...ale jaja:szok::-D
Mam na to dwa wyjaśnienia
1/albo to już ostatni stopień uzależnienia od BB:-D:-D:-D:-D
2/ albo winko popijasz:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

o przyszło mi na myśl jeszcze
3/ czytasz w myślach;-);-);-)i to pewnie to:tak::tak:

Maciuś dziśw nocy nie pił mleczka, ani z piersi ani z butelki. Obudził się jak się kładłam, wystarczył smok i później gdzieś po 3, też smok wystarczył. Z cycusia zjadł rano, ok.6, na początku nie chciał, bo nic nie leciało, ale później coś tam wyciumkał, dałam mu jeszcze śniadanko po 6 i zasnął. Spaliśmy do 9:-):szok:

kurcze moj piotrus juz przez dluuuugi czas przesypial od 19 do 6 a od jakiegos czasu budzi sie miedzy 3 a 5 i wola jesc. nie wiem co zrobic...

Maciuś dziśw nocy nie pił mleczka, ani z piersi ani z butelki. Obudził się jak się kładłam, wystarczył smok i później gdzieś po 3, też smok wystarczył. Z cycusia zjadł rano, ok.6, na początku nie chciał, bo nic nie leciało, ale później coś tam wyciumkał, dałam mu jeszcze śniadanko po 6 i zasnął. Spaliśmy do 9:-):szok:

gratuluję, że sie w końcu udało miec taką noc. :tak: A ja też nie dawałam dziś butli, ale nie wiem czy czasem dwa razy cycka mu nie dałam bo spał z nami, a ja nie pamietam:szok: bo też smacznie spałam.

reklama
Do góry