reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak pomóc Naszym milusińskim czyli dolegliwości maluszków

Aleksp ja nie masuje bo nie ma takiej potrzeby, a bialego jezyka mozesz sie pozbyc dajac na chwile possac smoczek badz podac lzyeczke wody

Nimitii ostatnio pisalam wlasnie o patuleniu na ciasno :) Moj raz byl tak zawiniety przez polozna:tak:

Kochana nie przejmuj sie skoro polozna mowi ze jest ok to tak jest.

Ostatnia edycja:
reklama
A ja mam jeden wielki problem. Mały tak sie do mnie przywiazal, ze zupełnie nie chce spać bez mojej obecności. A juz nie wspomnę o jego lozeczku!

mikowata ale ci współczuje! Alex też miewa te momenty, ale my g kładziemy do siebie do łóżka dla tego że on sie dusi w nocy i ja nie śpie spokojnie jeśli go nie ma obok mnie

dziewczyny moja córeczka od jakis 2 dni dostała takich krostek na buzi, najpierw na polikach teraz widze ze kolo noska ma nowa i oka i jedne gina inne przybywają, nie wiem co to ale cos trzeba z tym zrobic, moze ktoras z was juz to przerabiala??

Kania tez myślałam ze to potówki ale zeby aż tyle??? :szok: Jadłam ostatnio ogórka świeżego ( ale wyczytałam ze mozna) i myśle czy to nie po nim, dziś przychodzi pediatra to sie zapytam a w razie co sie tez spytam jak sobie z tymi krostkami radzić.
Mała ma tez sucha skórkę na buzi , co wy uzywacie do buzi za kremiki? Uzywałam oliwke ale na buzi wlasnie po niej miala tez te krostki a na cialku np nie ma wiec buzi nie smaruje oliwka w zasadzie niczym.

u nas też potówek sporo, trzeba uważać na przegrzewanie na spacerze i w domu na noszenie na rękach ... wtedy najłatwiej o grzanie się i stąd potówki.

madziaa21 moja ma ich pełno, a oliwka niewskazana na potówki, kąpie ją w nadmanganianie potasu ale nie widzę poprawy :-(

U nas ten sam problem, pełno malutkich krostków na twarzy..;/ hmmm mówicie potówki?
Ja też madziu posmarowałam oliwką buźkę bo połozna kazała ciałko smarować bo Oluś ma suchą skórę. Teraz nie będę smarować to zobaczymy. Wczoraj i przedwczoraj juz nie smarowałam,ale narazie jeszcze są. Już się zastanawiałam czy czasem czegoś nie zjadłam,ale nic mi do głowy nie przychodzi...

reklama
U nas na takie białe krostki - położna mówi że to zmiany hormonalne jeszcze po moich hormonach pomaga cieniutkie posmarowanie sudocremem i na drugi dzień nie ma. Z tyłu na główne ma potówki od noszenia ale ich sudocremem nie będę traktować bo włoski są...

Do góry