reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

Anetrix mała jest ok. Wiesz przecież, boś mądra babka jest, że na wagę ma wpływ wiele rzeczy, a Twoja księżniczka od teraz o siebie dba, bo na figurze jej zależny:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-);-)

yol_a,niestety najmniej doświadczenia mam w kwestii karmienia piersią i tutaj bardzo doceniam pomoc Waszą,mam które już wcześniej karmiły z powodzeniem:happy2:
i tak jestem z siebie dumna,że karmię już tak długo...chociaż nie bez problemów :-)

reklama
Anetrix, a my jestesmy dumne z Ciebie. :tak:
Sel, ciesze sie, ze sie waga ruszyla. A 3800 moja miala na starcie :szok:

anetrix pamiętam jak się martwiłaś, że trzech tygodni nie dasz rady a tu ponad trzy miesiące:)))
a mój Spaślaczek dziś zaważył 6600!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wronek niedługo Cię dopędzimy:)), on już prawie podwoił wagę:szok::szok:

To ja przypomnę :)
Adaś urodził się 3900 :) 55 cm :)
W 6 tygodniu miał 5400 i 57 cm?!
W 12 tygodniu 7200 i 61,5 cm ;D
(jest co nosić ;D)

Tymuś waga urodzeniowa 3100, obecnie, 3 dni przed ukończeniem trzeciego miesiąca 6100 :tak:
A wiele maluszków już 7 kg notuje pewnie szczególnie te urodzone w okolicach 4 kg... no jest co nosić, jest :tak:

moja Amela była ważona w czwartek w 13 tyg i waży tylko 5200 g - jak jeszcze spanie na niższy centyl z waga to dokarmianko bedzie - wsumie już dokarmiam czasami bo sie boje o nią -a czasem po cycku drze się w niebogłosy . martwie isę bomam prawie najmniejsza kruszyne na forum ...

Mój M. tez chyba Pudzianem nie będzie. Urodzony 3700, w szpitalu spadek do 3400, w 11 tygodniu 5560, potem był chory i mało jadł, ale na szczęście waga nie spadła. W 12 tygodniu 5640.
Tysiolek - Maluda będzie modelką i dba o linię :))
Dokarmiam Maksia sowim pokarmem, ale jak się zdarzy, że muszę podać mieszankę (Bebilon) to są brzydkie kupki. (Wczoraj były wodniste bez grudek, innym razem takie śluzowate).

Ostatnia edycja:
z tego co patrze to waga u mnie średniawa, ale kurde jakaś dłuuuuuga ta moja córa:szok:
2 tyg temu 67cm a tu widzę, że jakieś krótkie te dzidziolki:-D

reklama
Do góry