Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
wczoraj:
9900
88 cm wzrostu
9900
88 cm wzrostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poszłam i mnie niestety nie przyjęli. Już w rejestracji nie chciała mi wyjąć kartoteki i powiedziała, że jeśli nie na szczepienie, to do dzieci chorych. I musiałam przejść do poradni dzieci chorych, a chciałam tylko skierowanie na badanie moczuja bym nie pytała;-)
lekarz jej nie wyrzuci z gabinetu;-)a co mała wdychnie zarazków to jej![]()
Ja teżnie zgadzam sieprzyjma cie w zdrowych;-)
ja nigdy nie chodze do chorych jesli nie pradkuje
Modelka nasza lutówkowa.Widać taka jej uroda.wczoraj:
9900
88 cm wzrostu
A to chamstwo.Ja poszłam i mnie niestety nie przyjęli. Już w rejestracji nie chciała mi wyjąć kartoteki i powiedziała, że jeśli nie na szczepienie, to do dzieci chorych. I musiałam przejść do poradni dzieci chorych, a chciałam tylko skierowanie na badanie moczu![]()
Powiedz Gosia, że mała Ci schudła kilogram w krótkim czasie, nie może czegoś takiego olać.ale troszkę się boje że ta moja lekarka to oleje![]()