rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
modelki nam rosną;-)
:-)
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-)
To fakt, wysokie
No i przytył do tego, bo waży 16,2kg;-):-)
znaczy sie, że mój Hubek nie odstaje jakos od normy zbytnio w kwestii wagicos baaardzo powloi przybiera na tej wadze, alerosnie więc chyba niepotrzebnie sie czasem zamartwiam....
Za to ostatnio przybrała na wadze . Zapytałam lekarkę i powiedziała ze tak sie zdarza-po prostu dzieci rosna skokowo i ona nie widzi powodów do niepokoju. Ostatnio Marcie urosła tez (wreszcie!) stopa mam nadzieje, ze teraz czas na wzrost;-)
Wiem, ze Marta rozwija sie prawidłowo, ale martwi mnie jej wzrost - prawie do 2 roku zycia była dzieckiem wyrastającym ponad normy siatki centylowej, a teraz jest taka malutka-nie urosła ani trochę:-
to nie dziwię się, że ciebie to zaniepokoiło, bo wiadomo, ze każde dziecko inne i niektóre sa wieksze na swój wiek inne mniejsze, no ale każde z nich iles tam rośnie w ciągu roku... nie wiem co ci poradzić...
owszem pomagaja na objawy alergii, ale jej nie leczą...
a czesto powoduja kolejne choroby... nie wiem czy moga mieć wpływ na zahamowanie wzrostu dziecka, bo nigdy az tak się nie wgłebiałam w to...
Pewnie gdyby moje dziecko od jakiegoś pół roku nie urosło nawet 1cm to bym się zaniepokoiła w tym wieku - tak mi się wydaję
Oczywiście mam nadzieję, że Martusia ma taki etap i później nadrobi, skoro przez pewien czas to ona była jedną z wyższych, i że nie ma to z niczym innym związku
przed chwila ja mierzyłam i nadal 93 cm wiec tez malutka jestWeroniczka na dziś:
waga: 14 800
wzrost 93 cm
dziewczynki![]()