Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i nie wiem czy jestem na to "gotowa" ..... ale moze co ma byc to bedzie i co nas nie zabije to wzmocni - przeciez nie mozemy sie ostatnio dogadac patrzec na siebie....
- z tych jego garniturów to się cieszę, bo rozmawialiśmy już o tym wcześniej i wiem,że są potrzebne...
ale co się odwlecze itd....;-)
Fakt, wyprzedaże teraz naprawdę trafiają sie fajne. My wczoraj zaszaleliśmy w Ikei i kupiliśmy baaardzo okazyjnie sofę, fotel i stoliczekWięc od razu mam super humorek
![]()

albo wrecz odwrotnie pokaza uswiadomi nam jak jest nam dobrze bez siebie :-(
hehe.
w Sylwestra.Smutno mi bardzo, no ale co zrobic.A ja dzis do godziny 7:30- 9 rano: przewinelam i ubralam dzieci, nakarmilam i jedno i drugie, sama zjadlam sniadanie, nastawilam zupe, pozmywalam gary z wczoraj bo wieczorem mi sie nie chcialo, odkurzylam mieszkanie, starlam kurze, wypilam kawe
Mojemy malzowi wczoraj wlepili dyzur w Sylwestra i bede sama w domuw Sylwestra.Smutno mi bardzo, no ale co zrobic.
;-) niz ja przy Patryku
......a co do sylwestra to ja tez bede w w pracy
...............och co poradzic ...w swieta tez byłam :-Kinga, zobacz sobie spodnie ciążowe w sklepie C&A - ostatnio widziałam tam super ciuchy ciążowe, niedrogie! spodnie po 70zł