reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

koga, fajnie, że z Maksem już wszystko dobrze. Trzydniówka odbyta, więcej nie będzie :tak:

Dzięki za słowa pocieszenia. Muszę przeczytać Rafałowi, że należy mi się rozgrzeszenie :-D

Mam do Ciebie kilka pytań remontowo-budowlanych. Prześlę Ci je na pv. ;-)

reklama
Kaśka - olej babsztyle...
Koga - fajnie,że już wszystko jasne z Maksem :) ale rosół też na pewno pomógł :)
Kinga - przyjeżdżaj!! zostaw młodą z Rafałem :) dla ciebie wyjdę z domu i pójdziemy na łąkę :), co?? Albo weź młodą - pójdzie z Krzymkiem i moją teściową lub teściem na spacer - na bank wróci zadowolona :tak:i jeszcze cię nakarmi tak,że hej...(teściowa moja cię nakarmi) :rofl2:

u mnie kaszel jest jak był, doszły jeszcze bóle wątroby, ale próby wątrobowe mam w normie, więc nie wiem co to za czort :)
Po wyjeździe do Spały jest mi super (psychicznie, bo fizycznie dalej bieda z nędzą). Młody na spacerze z dziadkiem - pewnie zaraz wrócą.

Kaśka 76 nie martw masz cudnego syna ktory kocha Cie nad zyciea co mowia to glupie stare torby jedne i nie4 znja sie , a tak nawiasem bez obray to moje tez chyba cos nie tgo bo tez nie gada i nie wola siku

Felqua - u nas zapalenie krtani zawsze wystepuje jak wieja u nas straszn wichury i przy tym wietrze jest cieplo na dworze , wiem ze to brzmi dziwnie ale zawze tak bylo , i jka wieje i nadchodchodzi noc tak ok 2-4 rano to tylko nadslu****e czy nie "szczeka" a zapobiegawczo to wlasciwie sie nic nie podaje , ppza tym powiedzili mi w szpitalu ze moze wyrosnac z tego albo e jak zaczdla to bedzie chorowac i na pewno bedzie alergikiem , testy miala 2 razy robione , za drugim razem wyszlo uczulenie na roztocza kurz domoy i pylki kwiatow leki jakie bierze to flonidal i icos jeszcze wylecialo mi z glowy bo jak brala zytetk to pucha mi w oczach ( czy tyła)
jak na razie odpukac niechorowala rok

reklama
Ja bylam wczoraj z malym u lekarza to pani stwierdzila na recepcji ze juz go nie przyjma a ja powiedzialam zby zapisali na jutro to stwierdzila ze jak na jutro to jutro terzeba dzwonic lub przyjsc:baffled:
Pozniej poszlam z kolezanka jako jej tlumacz bo podobne objawy jak moj Brian ma jej synek i wiecie co mu dali?paracetamol a dzieci wymiotuja kaszla tak ze szok i od czasu do zcasu mala cieple glowki:eek:
Dzis mam isc do swojego lekarza ciekawe co mojemu podadza bo jak paracetamol to ich powystrzelam!
Choc Brianek juz nie ma goraczki w dzien za to w nocy ma ciepla glowe przynajmniej chcialabym zeby ten kaszel jakos zwalczyli.

Do góry