reklama
Pycha
mama Mai i Marty
AsiaM dzięki za teks na Wojtusia, ale umiem 3 zwrotki, a te kolejne 2 jakos nie moge zapamietac
oj, Maja też to uwielbia, musielismy powyciągac wszystkie oczka, noski ......, bo wszystko co uda jej się chwycić ląduje w buźceAsiaM pisze:Nowa zabawa Ali: wyciąganie elementów z puzzli piankowych
Nasz Lenusia dostala na dzien dziecka taka zabawke edukacyjna (jako nauczycielka musialam ybrac edukacyjna
) garnuszek do ktorego przez odpowiednie otworki wrzuca sie klocki o roznych ksztalatach i garnuszek mowi co to za ksztalt i spiewa
ale Lenusia poradzila sobie inaczej, zdejmuje pokrywke, wyczila gdzie jet czujnik i lapie go raczka i muzyka tez gra wtedy tanczy i tlucze ta pokrywka i oklocki
bawi sie super tylko ja wymiekam w tym halasie 

to poproszę karolinak-ce1@wp.pl ;D
diablica2
mały wielki OLO :)
ja też proszę jeśli można... kasia@kpk.com.pl
empolan
listopad '05 wrzesień '09
brenda poproszę kołysanki
Może zmienię repertuar, bo ostatnio nic tylko"Kotki dwa" i "Na Wojtusia". Ale może z nudów Kamil ostatnio po 5 minutach zasypia ;D
empolan@wp.pl
U nas królują ostatnio zabawki kuchenne, tj. cedzak, wieczko po pudełku po lodach, pojemnik po jogurcie itd. Kamil zachwycony, zwłaszcza cedzakiem, lubi, widać, oglądać świat przez dziurki
Dla jasności: zabawkami kuchennmi bawimy się w kuchnni
W pokoju bawimy się zabawkami pokojowymi
Łazienkowych na razie się nie dorobiłam ;D
empolan@wp.pl
U nas królują ostatnio zabawki kuchenne, tj. cedzak, wieczko po pudełku po lodach, pojemnik po jogurcie itd. Kamil zachwycony, zwłaszcza cedzakiem, lubi, widać, oglądać świat przez dziurki
W pokoju bawimy się zabawkami pokojowymi
reklama
brenda ja rowniez poprosze
ruda.ja@vp.pl
Podziel się: