emih
Fanka BB :)
a MOJA CÓREŃKA zrobiła sobie dziś cyrk z tatusiem,,, Karmię ją leżąc, ta prawie usypia... Tata położył się za moimi plecami aby popatrzyć na córeczkę bo kilka dni go nie było, a tu Kasia jak zobaczy ojca, jak otworzy oczek na szerokość 5złotych i jak nie wybuchnie śmiechem... : I takie było usypianie... Mój luby chował się za mną, wtedy Kasia marszczyła brwi, a gdy się pojawiał śmiała się i chowała mi pod pierś jakby speszona taty uśmiechem... : To było cudowne! ;D Bawili się w chowanego :
Justyna z nieba mi spadłaś ;D Że też dopiero teraz przypomniałam sobie "raka" : Mam kolejny as w rękawie ;D
elusia też robię z Kasią ćwiczenia- tyle że nóżek, bo rączkami się siłuje ze mną i boję się że sobie coś połamie tak się mocując : A z ćwiczeń najbardziej lubi: głośne całowanie po brzuchu i łaskotanie moim nosem pod żebrami : Potrzeba matką wynalazku :
Justyna z nieba mi spadłaś ;D Że też dopiero teraz przypomniałam sobie "raka" : Mam kolejny as w rękawie ;D
elusia też robię z Kasią ćwiczenia- tyle że nóżek, bo rączkami się siłuje ze mną i boję się że sobie coś połamie tak się mocując : A z ćwiczeń najbardziej lubi: głośne całowanie po brzuchu i łaskotanie moim nosem pod żebrami : Potrzeba matką wynalazku :