Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pusiaczek zostaje u nich do porodu normalnie paranoja (ja sie smieje ze jest na porodowce) narazie porodu uniej niewidza i narazie na cesarke sie nie zamierzaja bo przestala krwawic jedna doba u nich 25 euro plus co jeszcze bedzie potemjak koty? irtasia

Ladownosc zlomu na ciezarowce to 20 ton maz je wpuszcza i wypuszcza plus papierkowa robotaoj Iratsiu współczuję :-(
zależy jaka ładowność....;-)![]()
I jest majstrem i dlatego na niego wszystko splywa nawet jak ktos inny tam siedzial bo robia na dwie zmiany
oj Irtasiu, trzymam kciuki oby przysłowie o nieszczęściach nie zawitało do ciebie
smutno mi, bo ten cholerny rak ostatnio się panoszy bezkarnie, w maju zmarł mój dziadek, tydzień temu 30 letnia znajoma(matka 3 dzieci), a dzis czytam
Agata Mróz przegrała z białaczką - Onet.pl Wiadomości - 04.06.2008![]()
U nas mozna tylko do 20 ton zlomu wiescIrtasia na pewno wszystko się wyjaśni
co do ładowności to wszystko zależy i od auta i od gabarytów ładunku również![]()

ja przyjęłam też gabaryty standardowe, zwykła "burtówka" 13,6 m i ładowność 24 T
i wyszło 4167
i też zboczenie zawodowe![]()
;-)Jest 20 ton dlatego ze sama ciezarowka z kontynrami wazy 20-21 ton a zeby nie byly przeciazone to musza ladowac po 20 niemozna przekroczyc lacznej wagi 41 z hakiemHeheh, popatrz jak się blisko "wstrzeliłyśmy";-)

Co to znaczy dmc??;-):-)
zgadza siękontenery są cięższe od zwykłej naczepy ;-)
podsumowanie: i tak chodzi o dmc ;-)
Irtasia życzę, aby jak najszybciej sprawa się wyjaśniła![]()
ale my mamy czyste sumienie