reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak się rozwijają nasze Skarby :)

Też o tym słyszałam. Ale teraz wszystko do przodu poszło. Po za tym ponoć świeżo wyrośnięte zęby najlepiej lakować.

Znajoma poleczyła wszystkie bardzo drobniutkie ubytki i zalakowała sobie zęby(jakieś 5-6 lat temu) , ma zęby jak perełki. Zdrowe, błyszczące, bez przebarwień i takie tam, a pali, pije kawę.

Będę się dowiadywać dopiero w tej kwestii, ale wstępnie mam plan, ze zabezpieczę chłopakom ząbki.

reklama
My już po wizycie kontrolnej.Mikołajek rozwija się prawidłowo,waży 8800g czyli przytył 350g od 5 maja :-) Wszystko ok,nic tylko się cieszyć :-) Następna wizyta w październiku :-)

Maciuś był szczepiony na żółtaczkę we wtorek 28. Waży 9 kilo:szok: pączuszek mój:happy: Tym niemal zarośniętym ciemiączkiem mam się nie przejmować, bo główka (chyba kształt:sorry:) prawidłowa. Maciuś dzielny, zapłakał chwileczkę, przytulił się do mnie i uspokoił szybko.

reklama
Do góry