justynaj
Fanka BB :)
Dziewczyny!
Jak reagują wasze mamy/teściowe, że będą miały wnusia?
U mnie jest okropnie w sumie i nie wiem z czego to wynika.
Otóż mama nie okazuje wogóle żadnych uczuć
, dopiero jak powiedziałam przy kimś, że "babcia się nie cieszy" to kupiła kilka ubranek.Ale mnie nie chodzi o te zakupy czy ubranka, tylko o miłe słowo, żeby własna mama spytała się jak się czuję, i czy dzidzia w moim brzuszku żyje
Z kolei teściowa interesuje się bardzo moim zdrowiem, samopoczuciem i stanem dzidzi, zwłaszcza gdy wracamy z badań, ale jak się urodzi - to twierdzi,że będzie to również dla niej wielki obowiązek. Pierwsze słyszę, że ludzie noszą w brzuchu obowiązki ;D
Także efekt jest taki, że do szpitala jedziemy z mężem, a o urodzinach wszyscy dowiedzą się jak już będziemy w domu...żadnych odwiedzin, żadnych ciekawskich spojrzeń w pierwszych chwilach życia maleństwa
wybierzemy sami, komu chcemy ją pokazać na początku
woops chyba zła jestem dzisiaj :laugh: J
Jak reagują wasze mamy/teściowe, że będą miały wnusia?
U mnie jest okropnie w sumie i nie wiem z czego to wynika.
Otóż mama nie okazuje wogóle żadnych uczuć
Z kolei teściowa interesuje się bardzo moim zdrowiem, samopoczuciem i stanem dzidzi, zwłaszcza gdy wracamy z badań, ale jak się urodzi - to twierdzi,że będzie to również dla niej wielki obowiązek. Pierwsze słyszę, że ludzie noszą w brzuchu obowiązki ;D
Także efekt jest taki, że do szpitala jedziemy z mężem, a o urodzinach wszyscy dowiedzą się jak już będziemy w domu...żadnych odwiedzin, żadnych ciekawskich spojrzeń w pierwszych chwilach życia maleństwa
wybierzemy sami, komu chcemy ją pokazać na początku
woops chyba zła jestem dzisiaj :laugh: J