xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Moj dzis pospal do 8:30 normalnie do 9:30 spal ale mysle ze sie przestawi szybciutko 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby moje dziecko spało do 9... moze za pare lat. 7.30 to maks jaki udało sie nam osiagnac
Dziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.
Załóż cieplejszego pajaca i tyleew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu
![]()
ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanieMyślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa
Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa
ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanie![]()