xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Moj dzis pospal do 8:30 normalnie do 9:30 spal ale mysle ze sie przestawi szybciutko 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Zeby moje dziecko spało do 9... moze za pare lat. 7.30 to maks jaki udało sie nam osiagnac
mam nadzieje ze nie ma zamiaru sie przestawic na ta godzineDziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.
Załóż cieplejszego pajaca i tyleew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu
![]()
ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanieMyślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa
Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa
ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanie![]()