reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak usypiać maluszka... ?

reklama
u nas tez jak juz jest sppanie to max 7... u mnie nadal trwa oduczanie jedzenia w nocy chodz nie powiem juz chcialam sie zlamac i mu dac dla swietego spokoju ale wiem ze jak odpuszcze chodz raz bedzie lipa...dzis od 2.30 juz stekanie,woda i spanie ze mna do 6 potem mleko i spanie do 7...a wieczorem o 20 kaszka z lyzeczki 270ml..

Dziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.

Pawełek w nocy ostatnio spał ze mna bo chory itp ... dzis w nocy karmilam w lozeczku i zasypial odrazu ... o 5 przebudzil sie ja polecialam mleko robic... wracam spi ... mysle nei bede budzic ... dopiero o 6 wstal jesc ..... :) dzis z rana <10 min temu> Paweł spiacy wiec mleczko zjadl mało ... mysle wsadzam do lozka ... wsadzilam wyszlam z pokoju Pawel ze smokiem i pielucha lezał ... cisza cisza cisza... mysle cos majstruje pewnie znow pieluchy wywala po całym pokoju ... wchodze a on lezy tak jak lezał jak wychodzilam i spi :D podeszlam nakryłam kocem otworzył oczka i dalej spi ... szok :) chyba juz wie ze jak lozeczko to luli :)

Dziunka ty nie narzekaj . Kurcze podpac do 9 to u nas chyba nie możliwe. Mała wstaje max przed 8. Zmiana czasu dała nam szybsze chodzenie spac-godz 19.00 kąpanie i do łóżeczka. Ciekawe na jak długo . Lampka w nocy chyba zdaje egzamin, mała nie budzi sie z krzykiem. No i chyba nie chce byc przykryta-co mam na to poradzić?? Przeciez juz zimno jest.

Załóż cieplejszego pajaca i tyle :) ew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu :D

Załóż cieplejszego pajaca i tyle :) ew. cieplejsze skarpety. Asia śpi bez przykrycia, już nawet śpiworku nie chce...więc nie walczę z tym. Wieczorem przykrywam ją do połowy, potem się rozkopuje i już nie przykrywam. Zawsze musi mieć nogi na wierzchu :D

Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa

reklama
Myślałam o tym, ale u nas w nocy nie jest tak ciepło-piec sie konczy i dopiero rano jest palone od nowa

U nas też tak jest, ale mam wrażenie że dzieci maja inną ciepłotę ciała :D Np taka Julia która śpi przykryta po nos, ale z nogami na wierzchu :D Lodowatymi rano. Ale nie mam na to wpływu, ściaga spodnie od pidżamy, spi na majtkach i zawsze z nogami gołymi na wierzchu bo inaczej budzi się co 5 min bo za gorąco. Widzę że Asia ma tak samo.

ja mam coś takiego Spiworek Ocielplacz nie tylko do wózka + GRATIS (1287095585) - Aukcje internetowe Allegro tylko zamek jest na środku a na dole są zatrzaski ,myślę że to jest dobre rozwiązanie ;)

Ale SUPEROWY!!!!!!!

Do góry