reklama

Jak wspomóc starania o dzidzię?

Aaazym

Zaciekawiona BB
Dziewczyny! Co pomogło Wam zajść w ciążę? Nie chodzi mi tu o leki które przepisuje lekarz. Np dużo słyszałam o oleju z wiesiołka... zastanawiam się czy nie spróbować. Stosowała któraś z Was coś tego typu? Podpowiedzcie jak można jeszcze wspomóc starania

reklama
Próbowaliśmy wielu rzeczy przez 11 miesięcy, a pomogło dopiero kombo: Virid....ian fertility for women, żelazo, ome...ga 3 fort...e, pozycje bardziej brzuchem do dołu i leżenie na brzuchu po. W pierwszym miesiącu stosowania takiego zestawu ciąża :)

Nie pomógł ananas, wiesiołek, ani testy owulacyjne (informację o owulce potrafię odczytać po śluzie), ani żele za miliony monet, ani zwykły folik, już nie pamiętam co jeszcze próbowaliśmy

Ostatnia edycja:
U mnie żele wspomagające zapłodnienie, wiesiołek i leżenie z nóżkami po...to nic nie dawało wiec mąż zrobił badanie, zaczął bardzo dbać o dietę, przyjmować suplementy i odstawił alkohol, od razu zaskoczyło!
Zależy jak długo się staracie ale zawsze warto pomyśleć żeby partner też zadbał o siebie:)

reklama
reklama
Dziewczyny! Co pomogło Wam zajść w ciążę? Nie chodzi mi tu o leki które przepisuje lekarz. Np dużo słyszałam o oleju z wiesiołka... zastanawiam się czy nie spróbować. Stosowała któraś z Was coś tego typu? Podpowiedzcie jak można jeszcze wspomóc starania
Witaminy i minerały zawsze brałam i goniłam męża żeby też je łykał. Nam pomogła metoda objawowo termiczna plus testy owulacyjne. Chociaż bardziej pomogło nam to wyczuć czy owulacja zachodzi. Co dwa dni albo częściej przytulanki 🤭 i bum pierwszy cykl starań. 11 listopada 🇵🇱 miałam owulację szaleństwo. Miało być bardzo trudno, nieregularne cykle, owulacja raz od dzwonu, Hashimoto i wada serca. Dziś 35+3tc. Oczywiście najpierw musiałam obniżyć TSH do 1,5

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry