Lady Loka
Fanka BB :)
To co napisali w tej instrukcji?Przeczytałam dokładnie. Jestem po kolposkopii, czekam na wyniki![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To co napisali w tej instrukcji?Przeczytałam dokładnie. Jestem po kolposkopii, czekam na wyniki![]()
Że test jest pozytywny jak druga kreska jest tego samego koloru lub ciemniejsza co pierwsza. Za każdym z siedmiu razy była ciemniejsza lub taka sama.To co napisali w tej instrukcji?
A dopisali, że testy owulacyjne robi się do pierwszego pozytywnego i potem już nie?Że test jest pozytywny jak druga kreska jest tego samego koloru lub ciemniejsza co pierwsza. Za każdym z siedmiu razy była ciemniejsza lub taka sama.
Wiec po co robisz tyle testów? Wyższy poziom Lh może utrzymywać się aż to kolejnego krwawienia lub jeśli doszło do zapłodnienia. Więc robi się je tylko do pierwszego pozytywnego. Masz może zdjęcia tych testów?Że test jest pozytywny jak druga kreska jest tego samego koloru lub ciemniejsza co pierwsza. Za każdym z siedmiu razy była ciemniejsza lub taka sama.
Wiec po co robisz tyle testów? Wyższy poziom Lh może utrzymywać się aż to kolejnego krwawienia lub jeśli doszło do zapłodnienia. Więc robi się je tylko do pierwszego pozytywnego. Masz może zdjęcia tych testów
To następnym razem nie wyrzucaj, bo to zestawiając je ze sobą widac, gdzie jest faktycznie pozytyw.nie mam, wyrzuciłam.
nie mam, wyrzuciłam.