reklama
Witam,
Jeżeli chcesz zainwestować w przyszłość Twojego dziecka z chęcią Ci w tym pomogę, zajmuję się na codzień takimi inwestycjami...
Jeżeli to jeszcze aktualne napisz mi maila ... lewandowski.a@poczta.fm
Pozdrawiam i do usłyszenia // Artur
Jeżeli chcesz zainwestować w przyszłość Twojego dziecka z chęcią Ci w tym pomogę, zajmuję się na codzień takimi inwestycjami...
Jeżeli to jeszcze aktualne napisz mi maila ... lewandowski.a@poczta.fm
Pozdrawiam i do usłyszenia // Artur
Witam,
Zajmuję sie na codzień tego typu inwestycjami i zabezpieczeniami, i moge wam powiedzieć że, obecnie jest wiele nowoczesnych, elastycznych rozwiązań dla młodych rodziców z myślą o przyszłości ich pociech. Sa to dużo bardziej opłacalne i dające więcej możlowości sposoby gromadzenia kapitału na start w dorosłe życie niż oszczędzanie, odkładanie na koncie itp.
Każde z takich rozwiązań dopasowuje się indywidualnie do potrzeb dziecka i jego rodziców.
Zainteresowane osoby z Warszawy i województwa mazowieckiego mogą się kotaktować ze mną w tej sprawie - gladzin@wp.pl , +48- 603 936 995
Chętnie doradzę, chętnie pomogę
POZDRAWIAM
Kamil Karaaga
Zajmuję sie na codzień tego typu inwestycjami i zabezpieczeniami, i moge wam powiedzieć że, obecnie jest wiele nowoczesnych, elastycznych rozwiązań dla młodych rodziców z myślą o przyszłości ich pociech. Sa to dużo bardziej opłacalne i dające więcej możlowości sposoby gromadzenia kapitału na start w dorosłe życie niż oszczędzanie, odkładanie na koncie itp.
Każde z takich rozwiązań dopasowuje się indywidualnie do potrzeb dziecka i jego rodziców.
Zainteresowane osoby z Warszawy i województwa mazowieckiego mogą się kotaktować ze mną w tej sprawie - gladzin@wp.pl , +48- 603 936 995
Chętnie doradzę, chętnie pomogę
POZDRAWIAM
Kamil Karaaga
Ostatnio sporo o tym czytam, bo już myślę, co zrobić jak moja córcia się pojawi
Najbardziej z tego, co widziałam, podobała mi się oferta union investment, bo dobrze wypadają w rankingach. Poza tym wydaje mi się, że inwestycje w fundusze to, jak wspomniała minka, najlepszy pomysł - niech pieniądze zarabiają, a nie tylko leżą.
Tu akurat sprawa jest bardzo prosta. Na początek idziesz do swojego banku i pytasz doradcę klienta o tego typu usługi. Jako, że jesteś już klientką banku, możesz dostać dobrą ofertę i trochę się potargować. W innym przypadku idziesz do jakiegoś sprawdzonego doradcy finansowego (popytaj znajomych!) i prosisz o przedstawienie możliwości z wielu miejsc. Odpowiednią ofertę musisz już wybrać sama :-)