Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja poszłam po poradę do farmaceuty, w aptece doradzili mi olejek na rozstępy Mamamil (jest też wersja w kremie). Codziennie po prysznicu robię masaż brzucha, piersi, ud i pośladków według zaleceń. Mam nadzieję, że uda mi się uniknąć rozstępów...
U mnie sprawdził się krem Elancyl. Przy systematycznej aplikacji kosmetyku efekty było widać już po paru dniach poza tym krem ten jest wydajny i szybko się wchłania, dlatego polecam
Zdecydowanie revitol stretch mark, testowałam chyba z 10 różnych kremów i dopiero revitol dał konkretne efekty.
Uwaga na podróbki tego środka bo jest tego dosyć sporo w sieci, oryginał można dostać np na stronie Rozstępy - Usuwanie i Redukcja
Mi ciocia powiedziała wczoraj o PARAFINIE. ;-)
Stosowała ją od początku ciąży, pomagała jej na swędzenie skóry i właśnie na rozstępy. Ja mam zamiar ją kupić jutro i będę testować.