reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

kasiadz szukałam na necie tych wózków o których pisałaś, ale ceny mnie powaliły:sorry2: chyba żeby szukać jakiegoś uzywanego...
Deizzi a pamiętasz jakiej firmy były te co widziałaś u siebie w sklepie?

Nie nie pamiętam... to była jakas niemiecka firma... mają sklep na allegro ale tego akurat wystawionego nie mają...

reklama
kasiadz szukałam na necie tych wózków o których pisałaś, ale ceny mnie powaliły:sorry2: chyba żeby szukać jakiegoś uzywanego...
Deizzi a pamiętasz jakiej firmy były te co widziałaś u siebie w sklepie?
te nie są aż tak tragicznie drogie ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC podwójny wózek spacerowy + Cocoon + fotelik samochodowy

MAXI COSI do wyboru
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Phil&Teds CLASSIC wózek dla noworodka i starszaka
ja jak pisałam jeśli już nastawiam się na używkę, ale prawdę mówiąc to żałuję że jak byłam w pierwszej ciaży to nie myślałam o tym że z kolejną nie będę długo czekała, bo wtedy od razu kupiłabym ten wózek i to nowy (bo teście płacili:))

dziewczyny szukające podwójnych wózków - moje koleżanki polecają takie coś
City_Select_Mix.jpg

BABY JOGGER WÓZEK SPACEROWY CITY SELECT + GONDOLA (2566043995) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

widziałam go i jak na podwójny to bardzo zgrabny i mieści się do windy :-)

Szwagierka kupiła taki wózek i jest na prawdę z niego zadowolona. Tym bardziej, że jest wielofunkcyjny, ma go jako fotelik do samochodu i jeszcze siedzisko do spacerówki można zrobić z gondoli.

mi sie podobaja takie ''duze'' wozki ale sama bym nie kupila bo z doswiadczenia wiem ze po ok 8 miesiacach zaczelabym rozgladac sie za czyms malym i lzejszym. mialam przy Zuzi taki duzy wozek Mutsy i pomimo ze fajny i funkcjonalny ale bardzo ciezki. z Maja mialam Bebe Comfort Loola i bardzo go lubilam.
mi strasznie sie podobaja Bugaboo Cameleon ale chyba go nie kupie ze wzgledu na to ze ja wszedzie jezdze przewaznie samochodem i juz pewnie po tygodniu wkurzyloby mnie skladanie, wkladanie go do bagaznika, wyciaganie i rozkladanie bo nalezy on do wiekszych wozkow. i chyba zapoluje na Bugaboo ale Bee lub Bebe Comfort Streety. jeszcze sama nie wiem do konca co wybiore ale jeszcze mam czas a temet wozkow strasznie mnie wciaga i interesuje.

reklama
Zuzia a jak ci sie po sniegu jezdzilo loola ???
mi sie ona strasznie podba tylko te malusie koleczka ... :sorry2:
jaki model mutsy mialas ?

u mnie wazny jest stelaz wozkem musi sie dobrze skladac bo ja duzo samochodem jezdze narazie nr 1 jest musty 4 rider chociaz dzis x-lander xq mi sie rzucil w oko :)

Do góry