reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla lutowego dziecka?

reklama
sylwia bardzo mi się ten wózek spodobał - aż mężowi pokazałam hehe w sumie to cena za taki wózio fajna bo ja bym 2000 za pierwszy wózek nie dała.
szkoda, że my pewnie pozostaniemy przy tym co mamy :/ no nic - pierwsze miesiące przeżyjemy bo i tak spacerówki z tego wózka nie używam bo za ciężki więc szybko pójdzie dziecko do lżejszego wózka

Zuzia a jak ci sie po sniegu jezdzilo loola ???
mi sie ona strasznie podba tylko te malusie koleczka ... :sorry2:
jaki model mutsy mialas ?

u mnie wazny jest stelaz wozkem musi sie dobrze skladac bo ja duzo samochodem jezdze narazie nr 1 jest musty 4 rider chociaz dzis x-lander xq mi sie rzucil w oko :)
mialam mutsy urban rider- bardzo ladny, dobrze sie prowadzil ale troche za duzy jak dla mnie. a Loola szczerze mowiac nie jezdzilam po sniegu bo w UK go poprostu nie ma :cool2: a Maja urodzila sie w lutym wiec juz wiosna byla prawie a kolka tak naprawde nie sa az takie male jak na parasolke ale malo miejsca zajmuje w bagazniku i szybko sie ja sklada i rozklada a mi tez zalezalo na tym aby mozna bylo sam fotelik wpiac do stelarza bez siedziska. wiec ja polecam a ja ze jestem milosniczka wozkow :blink: to tym razem chcialabym wyprobowac cos innego

Wiecie co do wózków to ja miałam ten wielki gabarytami polaka i wcale zadowolona nie byłam bo Wiki skończyła pół roku i musiałam kupić ore bo bałam się ją wozić w tym olbrzymie był ciężki i nieporęczny ale już go sprzedałam :)
później kupiłam zwykłą parasolke w mp i zadowolona jestem zjerzdża po schodach sama lekko się prowadzi i żadnych problemów z nią nie mam :)
Ten tandem na zdjęciach fajny ale wydaje mi się taki zbyt fikuśny ;D

No troche mnie poniolslo o to dopiero polowa ciazy a ja juz woz w domu mam :sorry2: ale byla mega okazja bo wyprzedaja wozki Bebe Confort u nas w sklepie i zakupilam model ELEA.
Chcialam Musty ale Elea trafila sie w super cenie wiec jakos musty przeboleje ;-)

Zuzia on pieknie sklada sie do samochodu hehe :-D

reklama
fajny wozek, juz sobie obejrzalam na youtubie filmik a powiedz mi czy przy skladaniu go trzeba sciagac siedzisko czy mozna tez zlozyc razem? bo na filmiku pani sciagnela najpierw siedzisko a potem stelarz zlozyla

Do góry