reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Mi Stach tak jeszcze nigdy nie zrobił i miejmy nadzieję, że nie zrobi... Chyba też trzeba by zacząć rozglądać się za jakąś spacerówką... Ale sama nie wiem, nie lubię tego typu zakupów, wolę kupować ubranka, są tańsze i mniejsza odpowiedzialność- jak okażą się do bani, to aż tak nie boli, a jak się wtopi z zakupem takiego wózka, to masakra!! Z tym co teraz mam to mi się upiekło, bo dostaliśmy no i się sprawdza, a ja nie musiałam wybierać, ale teraz mnie to chyba nie ominie... Co myślicie o firmie Baby Dreams?? Miał ktoś taki wózek??

reklama
Nie wiem jak się sprawuje Baby Dreams, ale podobają mi się te wózki. A wybieranie wózka to rzeczywiście masakra, kosztowało mnie to wiele energii w ciąży, ale teraz mam z głowy :-D

Ehh... u mnie co do wózka to główne zdanie miała teściowa, która poleciła mi zwykły wózek wielofunkcyjny na pompowanych kołach. Jakiej firmy, jaki kolor i model to sami sobie wybieraliśmy z mężem. Niby nie jest taki zły. Jako wózek do spania na spacerach spisuje się całkiem fajnie. Prowadzi się go też całkiem ok, ale jak Victorek podrośnie i będę musiała złożyć go na spacerówkę to przeraża mnie wielkość i waga tego wózka a no i manewrowanie takim gigantem:-p Dlatego też chętnie czytam i oglądam wasze wybory, bo najprawdopodobniej jeszcze trochę i pomyśle co dalej.

Patch, ja mam w tej chwili wozek baby desing ATLANTIC <to jest ta sama firma> wozek gleboki jak i spacerowka prowadzi sie super...jedna reka spokojnie podjezdzam na krawezniki....tylko ze waga robi swoje:baffled:nie daje rady juz go znosic i wnosic po schodach.....musze zakupic cos lzejszego...tylko nie mam pojecia co:no:

zastanawiam sie nad tym wozeczkiem co Joasiek, tak go zachwala;-):-D

nuśka 23: ZOOPER ma kółka gumowe :tak:
Na stronie zooper.pl w menu Kontakt są wypisane sklepy w których można te wózki kupić, może któryś z nich jest koło Ciebie (nie wiem gdzie mieszkasz) ? :happy2:

Ja mam Graco voyagera,jeszczepo corci.Bylam bardzo zadowolona z niego,ma skretne kola i calkiem sie rozklada.czas go chyba powoli odkurzac...:tak:

reklama
Susu wydaje mi się żę jak zacznie samo siedzieć;-) ,a tak to można wozić na pół leżąco my tak się wozimy i mały jest zachwycony:-):happy2: spacerami bo może oglądać troche świata.:-D

Do góry