reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Ja postanowilam ,ze jak mały bedzie siedzial,to kupie na wypady samochodem quinny zappa albo buzza:tak:

reklama
Ten MacLaren też mi się bardzo podoba, ma w sumie wszystko to samo co spacerówka Chicco, tyle że jest 3 razy droższy :baffled: A te super-hiper nowoczesne wózki jakoś mi się nie podobają... przypominają mi odkurzacz :-D:laugh2:
Ciężką spacerówkę (około 20kg) z pompowanymi kołami już mam, teraz chciałabym kupić tak jak Ty Kasiad, coś lekkiego na małych kółkach... no i niedrogiego :happy:
Dobrze byłoby, gdyby dało się ją jedną ręką złożyć i rozłożyć, tylko czy to jest w ogóle możliwe???

To prawda Kasiad ze te wózki są bardzo ładne ale bardzo drogie . Za spacerówke chce dac około 500 zł nie więcej.
Joasiek fajna ta spacerówka ale nie wiem czy z chicco sa dobre te wozeczki, trzeba by się kogoś zapytać :tak:

Tycia: to własnie jeden z tych które przypominają mi odkurzacze :-D:laugh2::-D
Minusem jest, przynajmniej dla mnie, to że nie ma okrycia na nóżki, nie ma barierki, ani kosza na zakupy... na płasko też się pewnie nie rozkłada? No i wydaje mi się że jest mało stabilny i że gdyby dziecko chciało samo do niego wejść to wylądowałoby na glebie razem z wózkiem :confused: W kwestii wózków to ja jednak straszna tradycjonalistka jestem jak się okazuje :cool2:

a ja chyba raczej taki kupie,bo jest wygodny do samochodu.W tej chwili mam tez quinny,tylko inny.I jego za jakis czas sprzedam,a zakupie tego zappa.Do chodzenia bede miala graco voyagera air 6:-D(krotka nazwa) po starszych dzieciakach....Klasyczna spacerowka rozkladana do spania,pompowane kola,skretny przod-wygodna:tak:

Ja nie rozglądam się za spacerówką, bo w zestawie mam i to bardzo dobrą. Właśnie Chicco. Wózio rozkłada się jedną ręką. Mój ma duże koła, skrętne koło przednie, śpiworek(pokrowiec na nózki), kosz na zakupy, letni i zimowy daszek nic lepszego nie potrzebuję na razie. Tym bardziej, że jeszcze spokojnie pojeździmy w gondoli, a może w lipcu/sierpniu przerzucimy sie do spacerówki. Wygląda dokładnie jak ten na samym dole , tylko nasz bardziej soczyste kolory ma
NOWOSC Wózek Chicco S3 TRIO Top kol.2007+GRATISY (196359626) - Aukcje internetowe Allegro
Może za rok zastanowimy sie nad jakąś spacerówką i prawdopodobnie będzie to też Chicco, ta Joasiek co ci się spodobała jest w porządku.

Dzięk za tego linka Miśka 5 :-) Poobserwuję.. może cena końcowa będzie atrakcyjna to kupię wózek o 2 miesiące wcześniej niż planowałam :tak:

reklama
U tej babki kupiłam mojego Jaguara. Długo się czeka (ok 2 tygodni) i nie dostałam nigdy folii, bo miała dosłać pocztą. Ale i tak nie żałuję, bo folię sobie mogę dokupić za ok. 20 złotych, a za wózek zapłaciłam 621 zł tzn ok 300 zł taniej niż chodziły wtedy na Allegro.

Do góry