reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Kasiad Jenni napewno by mi wypadla z mojej spacerowki a szelki to tez sa tylko ze zabardzo rozstawione :tak: :-D
Dlatego ogladalam te wozki co ty masz i za spacerowki najtaniej chca 210 euro juz mezowi glowe sucze:baffled: :-D

reklama
Irtasia, w listopadzie zdaje się wystawiała jedna babka te wózki na licytacji od 1 zł. Najdrożej schodziły te w moim kolorze, ale brązowo-czerwone nawet za coś ponad 400 zł. Coprawda nie doczekałam się nigdy folii p/deszczowej ale wózek uważam kupiłam tanio, i to naprawdę dobry wózek.
Postanowiliśmy, że w środę mąż schodzi po spacerówkę do piwnicy.

pisze do wlascicielek x-landera z 3 kolami. nie wiecie czy to przednie kolo gdzies sie reguluje:confused: bo mi sie ydaje ze moj wozio zaczelo znosic na prawa strone :baffled:

U nas też niedługo będzie problem z rozmiarami wózeczka :tak::tak: Filip rośnie jak szalony, zostało mu jeszcze jakieś 10cm luzu w wózku, a żeby nie tarł głową i nogami o brzegi to tak z 5cm. Jak tak dalej będzie to nie będzie umiał siadać zanim "wyskoczy" z gondoli...ojejku...Trochę ten x-lander malutki:baffled:...ale poza tym to super wózio...jestem bardzo zadowolona, a szczególnie z tych obrotowych kółek i lekkości prowadzenia:tak::-)

lil kate nie wiem czy któraś z nas ma trzykołowego x-landera. Coś mi sie wydaje,ze tylko Ty masz...ale mogę sie mylić:tak::tak: U mnie też w czterokołowym jak zablokuje koła to troszkę ściąga na prawo, ale rzadko blokuje wiec nie robi mi to problemu...ten typ tak chyba ma ;-):-p

No tak Kasiu, ale ty masz spacerowke zupelni na plasko rozkaldana, a u nas jest pokatem 20-30 stopni. ale w sumie i tak juz poduszke kladalam malej do gondoli zeby miala wyzej bo na plasko nie chciala lezec wiec moze nie bedzie roznicy wielkiej :tak:

Lil kate, układaj małą tak, żeby to zgięcie miała na wysokości, gdzie naturalnie ciało zgina się do siadania, tak, żeby plecki miała zupełnie proste. Nie pamiętam, ale w X-landerze też chyba są szelki? Jeśli tak, to bez problemu przypniesz małą tak, żeby się nie obsuwała niżej.

reklama
Milenka na razie znika w tej naszej ogromnej gondoli, jak ma założony ten wierzch (zapomniałam jak to się fachowo nazywa) to ledwo ją wogóle widać :-D Ale niestety jest też ogromny minus tego naszego wielkiego wózia... nie mieści nam się do samochodu :no: :wściekła/y: Mieścił się do poprzedniego, mieliśmy Lancię Themę Kombi, ale 3 dni temu właśnie się jej pozbyliśmy (była strasznie nieekonomiczna bo miała 3 litrowy silnik) i przez najbliższy rok będziemy jeździć Fiacikiem Pandą, a do niego ani rusz... nie ma jak zmieścić całego wózka :szok: :-(

Do góry