reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

Aukcja ma cene minimalna,wiec niekoniecznie uda sie taniej kupic...:confused:

reklama
No ja narazie też nie mam w planach zakupu spacerówki, bo mam X-landera. Jest to spory wózek, ale póki co lekkiego nie potrzebuje:-)Może póxniej jak Tosia będzie już chodzić i wózek będzie w formie alternatywy na zmęczone nogi:-)Lepiej będzie mi się wtedy pchało mały lekki wózeczek:tak:

Martula, przesadzilas juz Tosie do spacerowki? My juz jakis czas jezdzimy i jest naprawde super. na dowod wklajam fotki :tak:

Ja wlasnie tez sie zastanawiam nad spacerowka:dry: mala ma jeszcze dozo miejsca w gondoli ale nie chce w niej lezec:wściekła/y: bo nic nie widzi....wrrr....
jak myslicie przelozenie jej pomoze czy nie??/:confused::baffled:

No ja jeszcze raczej układam Oliwkę w spacerówce zupełnie na płasko, ale jak marudzi i podnosi bez przerwy głowę do góry, to podnoszę jej minimalnie oparcie i najczęściej wystarcza, żeby się uspokoiła (ale nie zawsze :laugh2:). Narazie mam spacerówkę przodem do siebie, ale za jakieś 2 miesiące, kiedy już będzie mogła to oparcie mieć trochę wyżej to przełożę siedzisko przodem do kierunku jazdy. Napewno chętnie popatrzy sobie na świat :tak:

moj Szymon tez` ryczy w gondoli jak wsciekly az wstyd isc po ulicy :szok::szok:ale w spacerowce bo robilismy test tez marudzi najlepiej na rekach:baffled::baffled:

Kondziorek uwielbia na razie spacerki.Moze byc glodny,ale poki 'auto' jedzie,to nawet nie kweknie.Nie lubi tylko jak sie zatrzymuje:-)

reklama
Lilkate, nie jeszcze nie przełożyłam. Juz bym to zrobiła, ale czekam aż mi zrobią tą szynę podjazdową do klatki schodowej. Nie dam rady wnieśc wózka z Tosią w środku:-(W poniedziałek dzwonię do spółdzielni poraz kolejny i robię awanturę!!:wściekła/y:
Super martynka w wózeczku wygląda.Na pewno jej dużo chłodniej niż w tej gondoli

Do góry