reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

u mnie najlepiej sprawdza się pielucha tetrowa położona na dnie gondolki.ja też chyba niedługo uruchomię spacerówkę,boAli w tej gondoli już trochę duszno,a poza tym chce się dźwigac i denerwuje się,że mało widzi;)

reklama
My też już jezdzimy od trzech dni spacerówką i chyba mały jest bardziej zadowolony:happy: bo już nie płacze na spacerach noi dłużej śpi nawt trzy godzinki:szok:.Ja chyba jako jedyna na tym forum mam wózek firmy POLAK,ale Maciuś dostał go od mojej mamy po moim braciszku:-).Jest w dobrym stanie także poco kupować nowy ma dopiero dwa lata.:tak:

My też już jezdzimy od trzech dni spacerówką i chyba mały jest bardziej zadowolony:happy: bo już nie płacze na spacerach
w naszym przypadku tez spacerowka zdala egzamin <oby nie zapeszyc:dry:> Julka widzi wiecej i rowniez dluzej spi....nawet jak sie pzebudzi to sie rozglada i zachwilke usypia spowrotem....a wczeniej byl by juz nieziemski bek:baffled: i tym sposobem szybki powrot do domku....w sumie to jak nie patrzec tez nasze dzieci sa juz starsze i musza byc madrzejsze;-):-)

a my jezdzimy w gondoli i jeszcze pojezdzimy z 2 miechy
czasem wkładam ja do fotelika samochodowego i na stelazu wózka jezdzimy chwilke jak jest ładnie
jak Sara chce popatrzec to podkładam poduszke (na koncu gondoli) i jest na wpuł lezaco
gdybym przełozyła do spacerówki to juz by do gondoli nie wsiadła:no:

no nasza gondola odeszla w zapomniane najwyzej na wieczornego grill bedziemy brac by maly spal bo jest jeszcze spora dla niego. mam wozek trzyfunkcyjny z mikrusa i gondola i spacerowka super :) fotelik zreszta tez.

My mamy jeszcze gondole, nie zmieniam póki sie mieści, wygodnie mu sie spi, nic go nie krępuje..a w spacerówce trzeba od razu te pasiska zapinać...Fili chyba tego nie zniesie:no::no:
Nie płacze mój skarb, rozgląda sie po niebie, jak mu budkę odsłonie..jeszcze z miesiąc, półtora tak pojeździmy,a na spodzie na materacyku kłądę flanelkę i jest ok...

ja w gondoli tez kladlam flanelke, a teraz juz nic nie wkladam do spacerowki bo nawet nie bardzo jest jak przez te szelki:eek: najlepiej zeby byly takie przescieradelka z froty z wycieciami na pasy :tak:

Ja ostatecznie kupiłam miękki ręczniczek w kolorze pasującym do wózka o wymiarach 30x50 cm i super się mieści nawet pomimo pasów (obok pasów jest minimalnie podgięty ale sprawdziłam i nie przeszkadza to Oliwce, bo na tych zgięciach nie leży).

A ja wyjęłam ze spacerówki X-landera te górne szelki. w te upały na pewno Tosi nie byłoby w nich wygodnie. Uważam, że to dolne zapiecie na ta chwilę wystraczająco chroni Tosię przed wypadnięciem z wózka.

reklama
Ja w spacerowce tez na razie zapinam tylko dolne pasy. Jak Julcia zacznie siadac to wtedy sie pomysli o gornych.Na razie jednak jest to zbedne;-)

Do góry