reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No wiecie, że o tym nie pomyślałam, że można zapinac tylko te dolne pasy. Faktycznie to dobry pomysł, dopóki dziecko nie siedzi. Nie wiem tylko, czy można z mojego wózka usunąc te górne, ale nawe jak nie można, to przecież mogę je odgiąć na bok.
Jednak jakby mi przyszło jechać autobusem, bo bym zapięła małą porządnie w górne i dolne pasy, ale to przecież nie problem raz je zapinać a kiedy indziej nie.

reklama
Mam wielofunkcyjny wózek Scout. Podoba mi się w nim to, że ma długą torbę, więc mój Smyk będzie mógł sobie dłużej pospać na spacerkach czy w ogródku - a nie ukrywam lubi to i to bardzo:-)

Szukałam uniwersalnego okrycia na nóżki nawet... jakby takie coś było, to może bym się na tego Kubusia zdecydowała, bo STRAAAASZNIE mi się podoba :tak:Ale nikt chyba jeszcze tego nie opatentował, szkoda.......:dry:

Joasiek, jest uniwersalne okrycie do Haucków :tak: zaraz Ci wyszukam. Sama się nad nim zastanawiałam, bo też mam Haucka.

reklama
Poważnie???? Jak jeszcze będzie w kolorze pasującym do tego Kubusia, to będę miała ciężki orzech do zgryzienia :-D Pewnie mało kto ma taki wózek żebym mogła gdzieś opinie na jego temat przeczytać... a i w sklepie go nie uraczę, ale jestem juz prawie chora na niego, oglądam i oglądam i coraz bardziej mi się podoba :dry:
Największy minus to ten, że na płasko się nie rozkłada i Milenka nie mogłaby jeździć w nim leżąc na brzuszku. Ostatnio w parku widziałam laskę z wózkiem w którym dzidzia leżała na brzuszku przodem do kierunku jazdy i przez dziurę pomiędzy oparciem, a budką, oglądała sobie świat... bardzo mi się to podobało :tak:
I co tu teraz zrobić?????

Do góry