Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
Nie mam gdzie go pomacać, a boję się w ciemno kupować... niech mi go ktoś z głowy wybije! 

Grzebię po necie za tym wózkiem i oto co znalazłąm.... z Forum Gazetowego:
"W internecie podobaly mi sie tez wozki z grupy Hauck (niemieckie), ale wczoraj widzialam modele Disney na zywo i sie zalamalam - takiej szmaty na wozku to nigdy nie widzialam. Tandeta na maxa."
![]()
To prawda ze wózio na zdjęciu wyglada bardzo zachecajaco i ślicznie i pierwsze moje wrazenie po rozpakowaniu wózia było mieszane ale po kilku dniach testowania stwierdzilam ze prowadzi sie go dobrze i co najwazniejsze mała lubi w nim siedziec a nawet spac (bo o to sie bałam). Zazwyczaj po kupnie wózka sa jakies plusy i minusy. Jeszcze dwa, trzy miesiace temu tez miałyśmy my sierpniowki taki problem ale teraz juz kazda jest po dokonanym wyborze i tylko moze dwie były całkowicie niezadowolone chociaz słyszały dobre opinie na temat kupowanego wózia. Ale życze powodzenia w polowaniu