reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki wózek dla naszego skarba

No, mój tym został zaakceptowany przez wyższą instancję techniczną;-). Poszłam na lekki kompromis - będzie ketox, tylko w wersji z pompowanymi kołami. Potem dokupi się jakąś parasolkę i dziecię będzie wyposażone:happy: .

Jedno mnie zastanowiło - są 3 wersje tego wózka: podstawowa, z pompowanymi kołami (50zł drożej) i z moskitierą (kolejne 50 zł więcej). O ile 50 zł za lepsze koła rozumiem, o tyle 50zł za moskitierę?????????????
Stwierdziłam, że kupię kawałek tiulu czy firanki, tasiemkę do wykończenia i sama uszyję, a wyniesie to pewnie góra 15-20 zeta

Teraz tylko iść i kupić. No, chyba, że jeszcze zmienimy zdanie:rolleyes:

reklama
Co mi się naprawdę w tym wózku podoba (poza ceną oczywiście:happy: ) to to, że w spacerówce dziecko ma sporo miejsca, nawet w zimowym ubraniu i kocyku powinno się zmieścić - a w niektórych wielofunkcyjnych jest to chyba niemożliwe.

Nie znam sie na wozkach, ja nie mialam problemu bo dostalam jeden, ale ten OL tez fajniutki i wydaje mi sie bardzo praktyczny!

poza tym ze jest ciezki i jak dzic siedzi w spacerowce i troche zakupow to sie mozna wk****c jak sie go po schodach wnosi na 2 pietro
miałam taki podobny NESTOR i wiem cos o tym poza tym nic negatywnego nie moge powiedziec o tego typu wozkach

ol moskitiera to nie problem, pelno ich w sklepach dzieciecych, modele uniwersalne po 9 zeta :-) wozio fajny, a jak jego waga?

Oficjalnie 14 kg, tak, jak podała agusia; a jak w sklepie porównywałam z innymi, to był zdecydowanie lżejszy od większości wielofunkcyjnych. Z tym, że tak zupełnie nie podnosiłam, tylko za rączkę i na 2 koła.

reklama
Do góry