Czesc dziewczyny sorki wczoraj juz nie mialam czasu zeby usiasc i napisac Ja jestem z Watford a moim pierwszym wozkiem byl Tako ale to bylo jeszcze w Polse sam wozek wazyl cos ok 18 kilo jak dobrze pamietam i mialam go szybko dosyc.Ogladam ten wozek icandy apple ladne sa naprawde ale mi szkoda tyle kasy wydac mysle ze wole kupic cos tanszego i potem ewentualnie sprzedac za jaka kolwiek kase i kupic spacerowke.Bo te wszystkie na duzych kolach to nawet spacerowka sporo wazy .No chyba ze bym kupila tego britax lub maclaren to one nie sa ciezkie.
reklama
H
Harsharani
Gość
a moze serio pomysl nad tym obaby zezu pramette?
Zobacz załącznik 294492
moze nie jest najlzejszy,ale nie jest wielka krowa
i jest tanszy-komplet z fotelikiem -255f
albo nad baby jogger city mini? ten jest i lekki i zwrotny...i kosztuje okolo 200f
Zobacz załącznik 294493
Gosia, i nie sugeruj sie jedynie waga. tak naprawde liczy sie zwrotnosc, to jak sie sklada..jakie ma kola. Z tymi lekkimi mozna czasami wpasc w pulapke beznadziejnych kol.
Zobacz załącznik 294492
moze nie jest najlzejszy,ale nie jest wielka krowa
albo nad baby jogger city mini? ten jest i lekki i zwrotny...i kosztuje okolo 200f
Zobacz załącznik 294493
Gosia, i nie sugeruj sie jedynie waga. tak naprawde liczy sie zwrotnosc, to jak sie sklada..jakie ma kola. Z tymi lekkimi mozna czasami wpasc w pulapke beznadziejnych kol.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
No powiem ci ze ten obaby zezu pramette ma najlepsze opinie do tej pory ze wszystkich wozkow jakie mnie interesowaly szkoda ze nie jest troche lzejszy ale pomysle o nim i pojde go obejrzec do mothercare mam nadzieje tylko ze u nas go maja bo na ich stronie jest.A i Ja szukam lekkiego i nieduzego i latwego do skaldania miedzy innymi dlatego ze ja codziennie z synem do szkoly autobusem jezdze wiec jakby mi podjechal autobus i musialabym zlozyc wozek to nie bardzo mi sie widzi odpinanie godnoli i skaldanie stelaza.A autobusy mam tak dobrane do szkoly ze jak nie wsiade w jeden to marne szanse zdarzyc drugim bo u nas straszne korki rano a znowu wychodzic wczesniej to i syna musialabym wczesniej budzic.Ach juz sama nie wiem ale dzieki za pomoc.
H
Harsharani
Gość
Na poczatku na pewno bedziesz miala przechlapane, obojetnie jakby na to nie patrzec, bo takiego malucha musisz chyba wozic w foteliku badz gondolce- jesli oczywiscie nie kupisz na plasko skladanego, a bardzo rzadko sie zdarza zeby skladalo sie na plasko z nimi w srodku...
Mysle....i mysle... i mysle...
A gdybys zainwestowala w chuste zeby jezdzic z dzieckiem? Zamiast wozka? Bo to nie bedzie pewnie tak daleko i dziecko nie bedzie spedzac w niej godzin...i daloby Ci to swobode ruchow...Bo z tych wszystkich do skladania na pewno maclaren najlepiej- tak jak zwykla spacerowka...
Ja bardzo nie lubilam jezdzic tymi autobusami gdzie trzeba skladac. Wrecz nienawidzilam... bo nie tylko stresowalam sie tym calym skladaniem, ale rowniez bardzo denerwowalo mnie trzymanie dziecka i zakupow...
Mysle....i mysle... i mysle...
A gdybys zainwestowala w chuste zeby jezdzic z dzieckiem? Zamiast wozka? Bo to nie bedzie pewnie tak daleko i dziecko nie bedzie spedzac w niej godzin...i daloby Ci to swobode ruchow...Bo z tych wszystkich do skladania na pewno maclaren najlepiej- tak jak zwykla spacerowka...
Ja bardzo nie lubilam jezdzic tymi autobusami gdzie trzeba skladac. Wrecz nienawidzilam... bo nie tylko stresowalam sie tym calym skladaniem, ale rowniez bardzo denerwowalo mnie trzymanie dziecka i zakupow...
A ja znalazłam taki wózek - jest tani i spełnia większość moich krytriów 
Muszę go jeszcze zobaczyć na żywo w sklepie i chyba jutro się tam wybiorę..
Zerknijcie:
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
A najważniejsze, że można do niego dokupić za 75zł adapter do fotelika MC
Muszę go jeszcze zobaczyć na żywo w sklepie i chyba jutro się tam wybiorę..
Zerknijcie:
Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas...
A najważniejsze, że można do niego dokupić za 75zł adapter do fotelika MC
Marta1981
Rodzyneczka
Moje ekspertki kochane, a co powiecie o takim wózeczku
Komplet Quinny Formula spacerówka gondola fotelik (1273420783) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze, te co mi się podobają to są na allegro albo w czerwieni albo w zgniła zieleń, a takie kolory mi nie leżą.
Malinuś, fajny bryka.
Komplet Quinny Formula spacerówka gondola fotelik (1273420783) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze, te co mi się podobają to są na allegro albo w czerwieni albo w zgniła zieleń, a takie kolory mi nie leżą.
Malinuś, fajny bryka.
H
Harsharani
Gość
Malina, fajny ten wozek. jaki kolor Ci sie podoba? I co ludzie o nim mowia????
Marta, chcialabym Ci pomoc, ale za cholere zadnych recenzji nie moge znalezc w jezyku angielskim...
Szczerze mowiac to ja bym sie bala tego przodu i chyba bym poszla w strone czegos znanego i wyprobowanego...
Marta, chcialabym Ci pomoc, ale za cholere zadnych recenzji nie moge znalezc w jezyku angielskim...
Szczerze mowiac to ja bym sie bala tego przodu i chyba bym poszla w strone czegos znanego i wyprobowanego...
Malina no wozek wyglada naprawde fajnie i 10 kilo kurcze gdyby ten obaby zezu pramette tyle wazyl to juz bym sie zdecydowala.Harsharani a czy ty wiesz cos moze o wozkach cosato chyba tak brzmi ich dokladna nazwa?A i jeszcze jedno w jakich sklepach moge sobie wozki w uk pomacac ja bylam tylko w mothercare ,babyrusie i johny lewisie ale widze duzo wozkow na ulicach co nie widzialam ich w sklepach i tak sie zastanwiam gdzie te angielki je kupuja a i w mamas&papas bylam jeszcze.
Ostatnia edycja:
H
Harsharani
Gość
Tak Gosia, bo mi sie podobal ten wozek:
Zobacz załącznik 294554
Tylko, ze u mnie odpadl ze wzgledu na kosz na zakupy, a raczej-praktyczny jego brak. Generalnie ten wozek nazywa sie Cosatto Budi i jest bardzo dobrze oceniany! Nie jest strasznie drogi, ale szczegolnie tani tez w sumie nie jest...
Cosatto Budi 3 IN 1 Combi - Cherry (Pack1) Inc Cosatto Carseat BUN-005950-14057 - Bambino Direct
Przypomnialas mi o jeszcze jednym...
Mamas&Papas Ora- wazy okolo 8kg i ma podobne oceny do Budi od Cosatto
troche ocen:
Mamas and Papas Ora Pushchair Package in Lava. Reviews, Mamas and Papas Ora Pushchair Package in Lava. Ratings at Argos
a wyglada tak:
Zobacz załącznik 294555
Przy czym dla mnie glownym minusem jest to, ze jest tylko tylem do mamy mozliwosc... no ale cena dosc niska.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3761621/Trail/searchtext%3EORA.htm
Maja je w argosie, wiec zawsze mozesz poprosic o pokazanie
I jeszcze jeden znalazlam- Mamas&Papas Sola-
dostaje genialne recenzje! I jest w moim ulubionym kolorze...
Zobacz załącznik 294554
Tylko, ze u mnie odpadl ze wzgledu na kosz na zakupy, a raczej-praktyczny jego brak. Generalnie ten wozek nazywa sie Cosatto Budi i jest bardzo dobrze oceniany! Nie jest strasznie drogi, ale szczegolnie tani tez w sumie nie jest...
Cosatto Budi 3 IN 1 Combi - Cherry (Pack1) Inc Cosatto Carseat BUN-005950-14057 - Bambino Direct
Przypomnialas mi o jeszcze jednym...
Mamas&Papas Ora- wazy okolo 8kg i ma podobne oceny do Budi od Cosatto
troche ocen:
Mamas and Papas Ora Pushchair Package in Lava. Reviews, Mamas and Papas Ora Pushchair Package in Lava. Ratings at Argos
a wyglada tak:
Zobacz załącznik 294555
Przy czym dla mnie glownym minusem jest to, ze jest tylko tylem do mamy mozliwosc... no ale cena dosc niska.
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3761621/Trail/searchtext%3EORA.htm
Maja je w argosie, wiec zawsze mozesz poprosic o pokazanie
I jeszcze jeden znalazlam- Mamas&Papas Sola-
dostaje genialne recenzje! I jest w moim ulubionym kolorze...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No właśnie Harszka nie znalazłam w necie opiniii o tym Tutku - to nowe modele z tego roku i może takie super, że ludzie nie komentują hahahahaha Poprzednie modele z '09 też są ciekawe.. A kolor to albo zielono-czarny albo szaro-czerwony
Zajrzę dzisiaj do sklepu, który jest partnerem tego producenta i mam nadzieję znaleźć tam Camaro Alu, a jak nie będzie to w Gdańsku w Mama i ja o niego spytam
Gosia na aukcji allegro piszą, że z gondolą waży 13,5kg
Zajrzę dzisiaj do sklepu, który jest partnerem tego producenta i mam nadzieję znaleźć tam Camaro Alu, a jak nie będzie to w Gdańsku w Mama i ja o niego spytam
Gosia na aukcji allegro piszą, że z gondolą waży 13,5kg