reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

Bosa, To nam referat zaprezentowalas :-D

Kurcze, nie jest zla ta Mura, ale ona mi sie taka wydaje duzia troche...

Ken dzisiaj wyhaczyl pare w Mamas and Papas Sola... I poszedl z nimi pogadac :) Nawet dostal wozek na minute do prowadzenia (z dzieckiem w srodku)..

reklama
Dobrze, że to urban rider Wam nie podszedł, ja myślałam o 4riderze :)

Malina
, nie żebym Cię chciała podłamać, ale to co nie podeszło mi w Urban Riderze, tak samo nie podeszłoby mi w 4 Riderze - skrętną oś mają oba modele. Poza tym sprzedawcy w w 2 na 3 sklepach, w których byliśmy ostrzegali przed kłopotami ze stelażem i kółkami przednimi w 4 Riderze. W sumie szkoda, bo zgrabny i ładny wózek.

Z tymi stelazami z mutsy to faktycznie cos nie tak bo w transporterach ponoc najczestszym problemem jest łamanie sie stelaza

Ja mam Murę 4 własnie i prowadzi sie cudnie a aż taka krowiasta nie jest, choć do najmniejszych i najlżejszych nie należy. Ma dużą gondole a te same adaptery do gondoli i fotelika tez sa jej duzym plusem

Malina ja się już zdecydowałam na ten Taco Jumper X. Koleżanka go ma. Paradowałam z nim ostatnio po mieście ponad dwie godziny i mi nic w nim nie przeszkadzało poza ciężarem ale zawsze jakiś minus się znajdzie...

Wózki które wybrała Bosa są fajne ale niestety na moją kieszeń cena nie jest już fajna...

Ostatnia edycja:
Ewi widziałaś tą serię?? Mnie się strasznie spodobał ten model:

Tako Jumper X Pik 05

Tako Jumper Pik Gondola.jpg Tako Jumper Pik Spacer Tako Jumper Pik Fotelik.jpg

3w1 za 1200zł

Edit:
Poczytałam trochę opinii (generalnie o tako jumper) i takie minusy:
- z kół uchodzi powietrze lub wybuchają oponki
- gondolkę ciężko zdjąć jednej osobie
- ciężki
- w spacerówce nie można dojść do kosza na zakupy
- kiepściuchny fotelik :/

Ostatnia edycja:
reklama
Moje Drogie - chyba mam dość przeglądania aukcji na allegro, gdzie sprzedający nie znają polskiego:

GŁÓWNY STELAŻ ZE SKÓRZANĄ RONCZKĄ

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Do góry