Vetka
Fanka BB :)
Malinko - ja mam cały zastaw Mura 4 Maxi Cosi spacerówke też - z tego wózka jestem mega zadowolona, ale potrzebuje coś małego, lekkiego do samolotu na 2 tyg wakacji a potem żeby było w samochodzie na stałe, jako alternatywa dla chusty, bo moja landara to jednak mało poreczna jest przy chowaniu do bagażnika. A po 18.00 mam mieć zdjecie "live" jak się rozkłada - podobno prawie na płasko ale jak wiadomo "prawie" czyni wielka róznicę, poczekamy-zobaczymyVetka świetna bryka, leciutka, wygląda na wygodną, ładnie się prezentuje i mega koszA takie rozłożenie jak wkleiłaś zdjęcie to wystarczy?? Cena jeszcze do przełknięcia, my musimy dokupić siedzisko spacerówki do Mutsy i kosztuje 550zł plus przykrycie nóżek plus śpiworek na zimę plus folia, to z tysiak wyjdzie :/ Szukam więc używanego na allegro..
Ps. No i przyszła też kolej na mnie - włosy wychodzą mi garściami :/ będę łysa!!
w ogóle każdy wózek jest dobry do jazdy po równym terenie, jednak na nasze chodniki, wertepy, do lasu, na plażę nie ma wygodniejszych kół niż pompowane...