reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jaki Wózek Polecacie :) ????

malina - wg mnie to świetna decyzja

vetka - zgodzisz się ze mną, że Maxi cosi, choć cięższy, prowadzi się dużo lżej od parasolki? jednym palcem, prawda?

reklama
vetka - zgodzisz się ze mną, że Maxi cosi, choć cięższy, prowadzi się dużo lżej od parasolki? jednym palcem, prawda?

Zgodzę sie 105%:) Dlatego parasolka jest jako awaryjny wózek i do samoloty, nie zamierzam rezygnowac z posiadania ciężkiej, stabilnej spacerówki na wielkich pompowanych kołach:)

nieiwem czy juz yl ten temat ale mam pytanie ......jesli maly jeszcze nie podnosi sie do siadu to mimo to moge na spacerowke przejsc???mam spacerkowke tzw.kubelkowa od wozka 3 w 1 ktory kupilam ......co sadzicie ?
jesli juz yla o tym mowa mozecie mnie ochrzanic :)

My juz od tygodnia jezdzimy w spacerówce a pozowlenie na nia dostalismy od ortopedy max pod katem 45 stopnii. Nasza spacerówka rozkładna sie na płasko (mamy wózek x-lander xa)

dzieki kika ja tez bym malego polozyla w spacerowce jednak wlasnie iewiem bo nie siedzi a jak sie ja rozlozy to niejest calkiem na płasko.....my mamy ABC design 3 TEC 2011

ten wózek maja moi znajomi i z tego co pamietam to spacerówka jest kubełkowa i ortopeda im powiedział ze można przesadzic w 4 miesiacu, ona nie rozkłada sie na płasko ale mozna na "1" spokojnie dziecko wozic :)

reklama
zuza super niewiedzialam ze tez masz taki.....i jak jetes zadowolona z niego ????ogolnie???kurde to ja tez przejde chyba na spacerowy .....tylko wkurza mnie buda ze nie chroni od slonca na 1 ale mam parasolke:)a masz jakas fotke malej w spacerowce??

Do góry