reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Tosia - Mnie też się NiKola podoba! :-)
U Nas okazało się że noszę synusia pod sercem, ale gdyby była córcia miałaby na imię Maja (ale nie od Majki) poprostu Maja lub Oliwia :-) ale los chcial inaczej, więc myslimy nad Bartusiem, Ignasiem, Maciusiem albo Miłoszkiem
U Nas okazało się że noszę synusia pod sercem, ale gdyby była córcia miałaby na imię Maja (ale nie od Majki) poprostu Maja lub Oliwia :-) ale los chcial inaczej, więc myslimy nad Bartusiem, Ignasiem, Maciusiem albo Miłoszkiem

U mnie z imieniem też było trudno,bo zawsze było że będzie Zuzia,a tu niespodzianka i będzie chłopczyk,któremu chyba nadamy imię Michał,starszemu synowi też się podoba.Widzę,że zwolenników na to imę jest więcej,także styczeń będzie bogaty w Michałków.
C
claudia4you
Gość
U mnie z imieniem też było trudno,bo zawsze było że będzie Zuzia,a tu niespodzianka i będzie chłopczyk,któremu chyba nadamy imię Michał,starszemu synowi też się podoba.Widzę,że zwolenników na to imę jest więcej,także styczeń będzie bogaty w Michałków.
Np mój synuś

Witam koleżanki, pomyślałam, że może któraś będzie zainteresowana, jakie znaczenie ma imię, które wybrała dla dziecka
Jak dla mnie, to na tej stronce są najfajniejsze opisy. Z góry przepraszam, jeśli ktoś wcześniej zamieścił już ten link, bo nie czytałam całego wątku.
Imiona - znaczenie imion dla dzieci. Imieniny, znaki zodiaku.
wrzucam też do ciekawych linków
Imiona - znaczenie imion dla dzieci. Imieniny, znaki zodiaku.
wrzucam też do ciekawych linków
anamari82
Fanka BB :)
ja już naprawdę nie wiem, jak dać małej na imię. Im więcej szukam tym bardziej jestem zakręcona. Małż ostatnio pod nosem mruczał NICOLA. Może i warto by przy tym zostać, skoro na nazwisko mamy Szmidt, a może to już za bardzo niemieckie się wydaje? Co o tym myślicie?
mi tez osobiscie sie to imie NIE PODOBA
ale mysle ze u Was i imie i nazwisko pasuja do siebie--ale to moja opinia
a zrobicie jak uwazacie
b_iala
Fanka BB :)
... a my chcielismy kiedys Blanke.. ( do dzis moja mama babcia sie smieje..ze jak dziecko usłyszało jak chcemy je nazwac to zrobiło sie chłopcem ) przy 2 ciazy myslelismy o AGATA ... ( BO NAM SIE STRASZNIE NAGLE SPODOBAŁO ) A BEDZIE KUBA....
TONIa --- skoro masz juz synów którzy noszą imiona Polskie.. to chyba lepiej bedzie jak i dziewczynka bedzie miała Polskie imie...
no bo Remek , Marcel i nagle jakas Nicola?... troche głupio ... nie gniewaj sie.. bo to tylko moje zdanie ...
TONIa --- skoro masz juz synów którzy noszą imiona Polskie.. to chyba lepiej bedzie jak i dziewczynka bedzie miała Polskie imie...
no bo Remek , Marcel i nagle jakas Nicola?... troche głupio ... nie gniewaj sie.. bo to tylko moje zdanie ...
Ostatnia edycja:
Ale ja sie nie gniewam bo nie mam o co. Liczę na jakieś podpowiedzi bo nie mam pomysłu na imię dla córki na którą tak czekam. Może warto poczekać aż się urodzi i jakoś samo przyjdzie. Moja teściowa już od jakiegoś czasu truje że koniecznie musi być święte. Wystarczy, że męża siostrze wybierała imiona dla dzieci i w tej kwestii rodzice nie mieli tam nic do powiedzenia.
No a ta Nikola czy tam Nicola to tylko mój m mruczał pod nosem i raczej mało prawdopodobne byśmy na nie się zdecydowali.
No a ta Nikola czy tam Nicola to tylko mój m mruczał pod nosem i raczej mało prawdopodobne byśmy na nie się zdecydowali.
reklama
Podziel się: