reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jakie imię dla dziecka ?

A ja nie mam innego pomysłu niż JAŚ. Podoba mi się w każdej formie - Jan, Jaś, Janek, Jasiek. Mam tylko pewne wątpliwości, bo to strasznie popularne imię ostatnio. No, ale nic innego mi nie wpada do głowy:-/

reklama
Jeśli bedzie synek to u nas bedzie Piotruś, a dziewczynka Oliwka:-) Moj chlopak wybieral ale jeszcze sie nad tym zastanawiamy:-) Podoba mi sie tez Klaudia i Oktawia:):):)

A my jeszcze nie mamy drugiego imienia wybranego, ale tak się zastanawiam na Marysią, męzowi też sie podoba, więc może tak zostanie też po mojej babci.

a mnie się mój dzisiaj pytał jak będzie miał nasz drugi syn na imię ??:szok:

Ja jeszcze pierwszego nie urodziłam, a mąż jest przekonany , że drugie dziecko to na 1000% będzie chłopak - tak tak zobaczymy :sorry2:

Klaudia:) sympatyczne:) zwlaszcza jak wolaja do mnie klaudus- jak cos chcą:) ja mam klaudia maria :)
a jesli bede miala kiedys synka drugiego to podoba mi się Nataniel i Leoś

reklama
Mojej córeczce dałam na imię Nikola i nie żałuję, chociaż nikomu dookoła się nie podobało. Imię to pasuje do Niej idealnie :)
Gdy chodziliśmy na zajęcia na basen to na 10 dzieci było 6 Julek:szok: i był tylko 1 chłopczyk. Znowu w wakacje byliśmy na dmuchanym zamku , gdzie bawiła się moja mała i wyobraźcie sobie ,że oprócz niej na zamku bawiły się aż 3 Antoniny. Jak mamusie zaczęły wołać to mi się oczy otwierały coraz bardziej :) 1-Tosia,2- Antosia,3- Antoninko...fajnie to wyglądało :)

Wybór imienia to naprawdę nie lada wyczyn, ja mam z tym ogromny problem...Teraz też mam na oku takie imiona,które się nikomu nie podobają... Najgorsze jest to ,że te które się podobają nadają wszyscy i póżniej w w przedszkolu w jednej grupie jest np. 5 Jakubów. Ja już nie mam pojęcia co zrobić... Na razie typowaliśmy imiona- Igorek, Hubert, Kacper...a nawet mój brat wymyślił Bruno, ale to mi się jakoś z psem kojarzy:baffled: Jestem w ogromnej rozrerce, tymbardziej,że tym razem doskwiera brak mamy, która zawsze mi radziła w takich sprawach :-(.

Do góry