reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

Aqua - mojej koleżance urodziła się Alicja .. ( w pierwszy dzień wiosny ) imie dla niej wymyśliła starsza córka Basia ( ma trzy latka ) .. a Alicja jest poprostu sliczna, maleńka kruszynka... bardzo ładne imie

reklama
mi alicja tez dobrze się kojarzy:tak::tak:
tak samo jak dominik- mój kolega z liceum...ale z niego był przystojniak, mówię wam:-D:-D

Alicje mi się kojarzą właśnie takie wrażliwe, skupione dziewczyny, ale dość przebojowe, wytrwałe w dążeniu do celu. Znam kilka, niektóre są bardziej, niektóre mniej energiczne, więc energia to chyba zależy od genów. Bardzo miłe imię :tak:

Fajny wateczek.
Podobaja mi sie Wasze propozycje imion.
U nas najprawdopodobeniej bedzie synek - wybralismy Imie Tobiasz. A jesli dziewczynka to chyba Nina.

My musimy się zacząć zastanawiać, zawsze mieliśmy jedną opcję na imię no i nosi je Marysia. Więcej koncepcji brak, podoba mi się Zosia ale tak na imię ma teściowa a jakoś nie chcę, żeby czerpała z niej wzoru :baffled: Do tej pory o tym w ogóle nie myśleliśmy :-D

U nas imie dla dziewczynki było znane zanim my sie poznalismy. No po prostu jeden typ! Bedzie Pola Maria. Maria, bo ja mam tak na drugie, a co! musi miec cos po mamusi , oprocz urody, inteligencji i skromnosci naturalnie..:-p:-p:-p;-)
Ale sama nie wierze, ze to bedzie dziewczynka, niby słodkosci jem na potege, ale wczoraj myslalam, ze umre jak nie zjem sledzikow w occie..mhmm :-)

U nas szaleńswto imienne.....

Oliska - Pola Maria, bardzo ładne. Pola - zawsze mi sie podobało. Tylko teraz mąż oponuje...

No i natalia też nie może być. U 2 znajomych sie porodziły dziewczynki, jedna 2 miesiące temu, druga chyba z 5, obie Natalki.....:dry:
Jesteśmy więc w punkcjie wyjścia....Zuzanna - na co M. kręci nosem i Maja...no ładnie...ale ten pies.....:no::wściekła/y:

a my dochodzimy do wniosku, że Maciek będzie nazywał brzdąca Gerwazy , a ja się zastnowię: Adam Oskar Paweł, Gerwazy za nic mi przez gardlo nie przejdzie...:-D

Kasiulka - owocnych poszukiwań...

reklama
Miał być Aleks , ale mężusiowi jakoś sie z nazwiskiem nie komponuje :tak: . Teraz na topie u nas : Mateusz albo Szymon . A tak szczerze to kurka strasznie trudne wymyślić imię na całe zycie dla swojego dziecka :baffled:

Do góry