reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jakie imie dla naszej pociechy ???

reklama
tampeza a mozna spytac jak Grubcia ma na imie ?? ... nie pamietam czy juz pisalas ...

i tak czytam o tych dziewczynach ... no wysyp normalnie ... to ja juz na bank obstawiam chlopaka w brzuchu - podazajac zasada rownowagi :-D
imie: krystian, igor, nikodem ... choc wciaz szukam hmm szukamy bo przeciez obojdu nam musi sie podobac ... przepraszam trojce nam ;-)

NIe koniecznie z Sexmisji. Moj maz nie jest polakiem wiec wszystkie typowo polskie imiona odpadaly, poza tym zyjac w Norwegii zdecydowalismy ze nie bedziemy dawac imienia gdzie jest sz, cz itd. bo nikt tego nie wymowi. Mialo byc prosto i krotko:-)

Isunia - imię Krystian bardzo mi się podoba.
nam tez najbardziej ... dlatego jest piewszy ... igorem miala byc martyna ... a nikodem pierwszy przed krystianem mi wpadl ... stad trzy pod uwage biore ... a ktos jeszcze tobiasza napisalam tutaj ... tez ladnie tylko musze mojemu do analizy dac ... bo jak napisalam imie musimy oboje zaakceptowac ...

Krystian mi sie tez bardzo bodoba i milo kojarzy:tak:
A ja nie mam najmniejszego pomyslu na imie dla dziewczynki

reklama
Tampeza-bardzo ładne imię- Lamia, bardzo oryginalne:tak:

ja do wczoraj nie miałam pomysłu na imię dla Małej, ale przypadkiem wpadłam na coś fajnego i teraz ani Y. ani teściowie nie chcą nic innego słyszeć:tak:

Do góry